mormor och morfar

Hej, idag var jag och marcus på middag hos mormor och morfar och pratade lite skit =) hahah, så himla söta. mormor beter sig som en ungdom, så himla härlig. var även och hälsade på siv efter besöket hos mormor !!! saknar sönder mig, verkade som om hon inte kände igen migg :(( blev lite ledsen. fasst katter förstår inte så mycket förstås. men men.
är med marcus nu, som vanligt. men älskar det och tröttnar inte =)
 men om en timma kommer jennifer då blir det prat prat prat prat :D:DDD har längtat. så vi ska sitta och röka dricka varm oboy och prata. miii.

nu e de  bara 6 dagar kvar till födeledagen, det är ju rätt sjukt. jag är lixom 18 om 6 dagar.det är bara heellt underbart.

nu ska jag gå till marcus och titta teve och mysa, sen förbereda mig inför jennifers och min talkshow.

BYE BABIES!

siv.

hej.
idag har jag lämnat iväg siv :( min syster var visst allergisk mot henne .. så kunde inte ha kvar henne. snyft. e så himla ledsen. men som tur är så köpte en av mina bästa vänner henne , som bor 2 minuter ifrån mig. där vet jag att hon har det bra. Så ta hand om henne nu Julia!! <3

igår hyrde jag och marcus 4 filmer och hade filmkväll. har vi just nu också. vi ser på heart break kid och ska snart göra lite chips med dip, fet som man e :) har haft lite spelkväll med carolline och victor men ingen ville spela mer för det blev bara bråk. typiskt mig. hatar att förlora.

imorgon börjar jag kl 8.15, ååååååååååh. jag orkar inte gå upp så tidigt. vi har resursdag imorgon och på tisdag oh imorgon ska vi göra något vet inte vad, typ livskunskap och sen tisdag orientering. varför kan vi inte få vara ledig?

nu är det bara 8 dagar kvar till min födelsedag eller ja, en vecka imorgon plus att jag har namnsdag imorgon, Mikaela är det då. glöm inte att gratta mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

godnatt. jag och marcus ska göra en hemlig sak i natt. =) hejdå.

None saknar dig. 1 år och 6 månader snart.. None

firefly

Hejochhå.
Hemma hos pappa nu, har varit hos mamma hela helgen. Igår hade vi liten fest, det var jag lovisa sandra alex matte marcus levve gavva julia.
Ätit maci har jag gjort också!

mamma har åkt till grekland nu i två veckor, skönt för henne, skönt för mig...

har inget att skriva.
puss hej slej mej rej krej.

Marcus <3

A.F ÄR ETT ÄCKEL!!!!!

9 dagar kvar till min 18årsdag

cool

14 dagar kvar till 18.

10 ½ timma tills caroline kommer hem.

siv har varit här exakt en vecka och 2 h 25 minuter nu :)

jag och marcus har varit tillsammans i 2 månader och 2 veckor 4 dagar. <3
jag älskar dig

sorry for all the things, numb

Where have I been? Lock me in again
I made you scream and shout because of doubt again
You wonder why I had to lie again
The truth is darling I'm afraid to love

I've cheated and I've lied, but I never really tried
So wait, don't go
I'm not leaving you no more
Close the door

I've found my light, but where is he tonight?
The wall before my heart falls apart tonight
Now he has left so I can't get no rest tonight
Tell me darling, ain't that love

You say you're done, that my actions made you numb like me

But now you're free, but lonely
Like me
I'm sorry

siv försöker döda en fluga

hejsan hejsan.
kom precis hem från mamma. har dö tråkigt nu eller ja, jag är ju med siv nu, har saknat henne något förfärligt =)
men pappa var hemma och tog hand om henne igår oc nu sitter hon i fönstret och försöker döda en fluga. söt?
funderar på att åka till marcus och sova ikväll, jag sandra jocke marcus skulle gått på bio ikväll men självklart ska någon inte vilja, och denna någon blev marcus. han va helt enkelt för trött eller något. blä för dig.
så får se om jag åker och sover där. men tror inte det föär han börjar tidigt imorgon och det gör inte jag .
hade min första körning på bilskolan i fredags, det gick ganska bra, har en till imorgon så nu är det på g.
har gjort några moment.
är så sjukt rastlös nu..klockan är halv två och jag har absolut ingenting att göra.

ska hälsa på farfar idag . vet inte riktigt när pappa får ringa. sen ska jag ut och köra med farbror min.
på torsdag kommmer carro hemm hon har varit borta en månad nu. buhu,. saknar henne , fast bara liite.

önskar det vore bättre, funkade bättre. vill aldrig aldrig mista.

15 dagar kvar till 18år :D

hey baby

18 dagar.

onsdagar är värst.

nu sitter siv och halv sover i mitt knä samtídigt som jag skriver. lite svårt tt skriva när hon sitter här .p
tänkte lägga ut bilder på det lilla livet men hittar inte kamera sladden :S nu har nästan alla sett henne och alla blir förälskade.
var hemma från skolan idag, den suger på onsdagar har en lektion påmorgonen tidigt sen 5 timmars hål timmar och sen en lektion. he. trist. plus att ja försov mig. siv vill ju väcka mig helatin.
så jag har varit hemma hos marcus idag,vi spelade tvspel och tittade pågossip och two and a half men eller va de nuhete r:p hah. åt på sandys gjorde vi också, mmmmmm.

orkar inte skriva mer.

nu e de bara 19 dagar kvar. yo

siv

har fått min kisse nu, vackraste jag sett.
var me emelie häromdagen, och igår hämtade jag kissen hos henne. hae lite problem att hitta dit, mentillslut hittade vi den jävla sorterar vägen :p haha.
kommer bild på den undebara varelsen som heter Siv :)
nu ska jag gå och ringa emelie och planera veckan och helgen lite =)

PUSS

20 dagar till 18.

just nu ligger siv och sover i mitt knä. jag e kär


tjej middag

idag har jag ingen ork att skriva blogg.
men idag blir det tjej middag och fest :)
med dom där tjejerna.

23 dagar kvar till min 18årsdag.
None
love

och så var det fredag imorgon. igen :)

hej hopp.
sitter hemma vid datorn nu, kom precis från mamma. är hemma idag från skolan, av en väldigt otrevlig anledning.
kan inte åka någonstans eller göra något idag heller haha hm, det suger. oke jag ska erkänna min hemlighet, jag har fått löss, så jag sitter med medel i håret idag.. måste sitta i 12 timmar.  så jag får vell sitta vid datan eller något hela dagen.
marcus åkte precis hem, hans kompis fyller år idag så han ska fira henne och jag ska vell försöka plugga lite teori inför körkortet och lite hälsopedagogik som jag har prov i imorgon. fick föresten tillbaka mitt prov som jag gjorde förra veckan, första provet på 2 år och jag fick alla rätt =)) känns bra att ha startat så bra.
25 dagar till min 18 års dag är det nu också bara. och idag fick jag reda på att jag är bokad av alexandra den 4 oktober för då har hon en överraskning till mig :DD jag vill ju verkligen veta.

nu vart jag sugen på choklad. så jag ska ta choklad, sätta mig och plugga och sen sätta på en film och bara vara ensam.
kom och håll mig sällskap någon ? :(

hejdå mina vänner.. nu får ni inga fler bekännelser på ett tag, att bekänna att jag hade löss var ett stort steg, hoppas ni inte äcklas allt för mycket och om ni nu gör det så bryr jag mig inte.
puss.

sötlus där. (A)

im with you

hejsan.
nu har jag bestämt mig för att bli bättre på att blogga, ska få tillbaka den där dagliga rytmen.
saknar alla sarkastiska kommentarer och hat och älskan. vet ju att ni läser, men sen jag slutat skriva så har mina läsare slutat titta in så det är inte många på statistiken nu och det saknar jag lite, men nu kan ni börja följa min blogg dagligen, ni måste ju ha något att skvallra om , vi alla älskar skvaller så neka det icke :)

är min tredje vecka i skolan nu, och det känns bara bra. stortrivs . idag hade vi en tre timmars lektion, där vi bara lekte lekar som olika grupper i klassen planerat, haha. men som sagt leka är att lära .
veckorna går så jävla snabbt, min 18 års dag kommer ikapp mig och jag hinner inte ens planera mina helger.
fast den här helgen är redan planerad, på fredagen så ska jag till Emelie i åkersberga och festa..:D plus att jag kanske köper en kisse av henne :DD

lördag vilket inte är planerat med alla tjejer en, men antagligen så ska vi ha en mys middag, för det var ett tag sen nu och sen drar vi vidare någonstans. ska försöka hinna med allihoppa i helgen, inkl. marcus . men han ska jag vara med imorgon . för idag kunde inte den slampan. så nu har vi sovit utan varandra i snart 2 dygn , blä :( går inte att sova utan varandra när man e van. <3

idag sprang jag över till Malin som var hemma för en titt hos sin mor,dom har fått två nya kattungar, åh. så söta dom var, ska själv kanske få en kattunge, ska prata allvar med pappa imorgon. sen kom sandra hit och vi pluggade teori inför kör kortet, vilket också börjar närma sig med tanke på min födelsedag. hi.

i fredags var jag och alex i berga och festade, först själva men sen vart vi utråkade så då drog vi till täby, mötte upp levve och hans kompis, sen kom marcus och alla för dom hade varit på grönan och tittat på millencollin. så vi åkte hem, fick sjuss hem utav anna och martin, tack så  mkt, och ni ska få era 50 kr :) på lördagen var det mys mys med marcus, hyrde film och bara tog det lugnt, är så skönt med sånna dagar ibland. och nu liggar jag själv i min säng eller ja, carros säng eftersom mitt rum är så äckligt och ostädat och carro endå är borta några veckor till så sover jag här, hahah om du läser det här carro får du inte bli sur :) men bara en endaste natt och det är fortfarande städat (A) tack för kortet från thailand föresten, saknar sönder mig efter min storasyster och glöm inte bort vad du lovat mig när jag e 18.. SYSTEMEEEEET! MOHAHAHA.

nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa en bok, inte så tippat va?men som mamma alltid säger; det är det bästa man kan göra. så jag ska prova. ska leta upp en bok i carros rum och läsa lite :) god natt . och ha en trevlig dag imorgon, vi hööörss kan jag lovar, im back on track .

btw, jag är super glad. för marcus har laddat hem hela gossip girl säsong ett till mig :DD

27 dagar kvar till min 18årsdag.

mamma mia

jag älskar den filmen!! jag vill se den hela tidne, någon som vill gå med mig ? =)))))))))))))))


im crying,, because im sad , översätning: jag gråter, för jag är sorlig
puss duakuuuu.


haha min blogg är mitt liv, jag är så seriös

28 dagar kvar till min 18 års dag.


fredag igen

hej, ja ja, sån tur har ni inte att jag tar bort min blogg :) den kommer alltid finnas, så tyst.
idag hade vi resursdag i skolan så klassen gjorde en liten utflykt till mörtsjön, där vi lekte lekar och åt och frågesport och grejer ..mys. ska snart ut och köra med farbror min, är ju påväg mot körkortet. =) sen ska jagmöta alex i berga och då blir det party. var ett tag sen jag träffade den gayen, så det ska bli jätte roligt.

igår hade jag och marcus 2 månader thihi :) <3

nu ska jag fixa mig, för jag åker kl feem.
hejdå

du var ful idag :) länge sen jag såg dig, men ful var du




18 snarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt

32 dagar kvar


hejdå


jag tänker inte uppdatera, för mit liv e hemligt :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd


18

34 dagar



marcus <3

RSS 2.0