lov och jag kan göra vad jag vill ! :)

idag skulle vi ha åkt till västerås men pengarna fanns inte och då sparar vi tills vi har istället ! :)
men vi ska ha mys dag idag endå, idag ska vi på fest.
alexandra kommer snart, då ska vi planera lite. ska bli kul , har inte träffat den kvinnan på några dagar nu så jag börjar ju sakna henne !

jag harinte så mkt mer att skriva faktiskt :p så hejdå

Fredag, Lördag, Söndag/ HELG

Fredagen har jag redan berättat om, men som sagt lördagen var victors födelsedag han hade en bra födelsedag och det är jag jätte glad för, jag då som inte är 18 och inte kan följa med på krogen åkte till Täby med Sandra på fest, det var helt okej. Jag & sandra stod mäst själva i ett rum och dansade till musiken, för täby människor är så otroligt tråkiga ;) vårat vin tog slut och vi hade ingen dricka kvar, ochj det var flera timmar kvar tills vi skulle hem så vi tattade lite av andra och det märkte jú ingen, haha.
tråkigheter hände, som vanligt.. jag vill så gärna göra allt bra igen, börja om, ta bort en viss dag.
sen mötte jag victor när jag kom hem, han kom hem lite innan från krogen så vi gick hem till mig och sov, förlåt.

söndag vaknade vi av ett vääldigt sug efter fet mat. så vi köpte hamburgare och tog det lungt, sen var det födelsedags middag hos victor med hans familj, så där åt vi och käka glass, mums. och jag fick reda på hemliasr om victors barndom, haha gud va jag skratta. sen åkte vi och hyrde film köpte chips och mös hemma.
Hittade mitt playstation också, så vi eller jag, haha spelade crash ! så jävla kul, men man blir så arg när man dör.
sen somnade victor i soffan så då tyckte jag att de var dags och lägga oss i sägnen, så la vi oss och läste lite ur operation kärlek, haha skit töntig bok. handlar om två 12 åringar som vill veta hur man hånglar. 
 
saknar alexandra också :( hon var ju icke med i lördags, funderar på om man ska träffa henne imorgon eller nått, fast vi ska ju antagligen till västerås på onsdag :D fy, så kul, en äkta roadtrip.
image5 MIN ALEXANDRA!

´nu ska jag gå och måla, puss


fy helvete

vill inte ens prata om hur äcklig och dum jag känner mig, jag är elak elak elak. en dålig människa.

inte som man tänkt sig

kvällen blev inte somplanerat.. alexandra kunde inte följa med :'(
så nu är det baraj ag och sandra, men de går ju fint det med :) för hon är min älskade vän!
men hade sett fram emot att va med alexandra! jaja. sandra och jag får vell bli fulla själva då, och vi kommer ha SÅÅÅ mycket roligare en dig alex, mohahah! ne jag lider med dig <3

min snälla snälla farbror ska sjussa oss till täby :) är han inte snäll?
så då blir det buss hem bara, ganska skönt! nukommer sandra snart och min farbror med så nu bär det iväg.
jag berättar om våran roooliga kväll imorgon :) hihi! Pusssss

girls just wanna have fun

jag sitter här och bara tänker på hur lyckligt lottad jag är. har mina vänner jämt brevid mig och vi har så kul :)
idag ska jag vara med mina vänner och ha hur super kul som helst ! Jag Alex och Sandra (kanske Julia) ska leka idag. 
 
Igår var jag med Victor, han fyller år idag, grattis älskling 19år :)
så vi firade honom med lite middag och satt och drack, för oss själva haha. vi fick låna mammas lägenhet för hon var och jobbade natt, så vi satt där sen hämtade mamma oss och sjussade oss till victor, då mötte vi sandra och tog en trip i brottby och sen hem till Victor och spelade ett spel, så kul!

Jaaaaaaaaag saaaaaaaaaaaknar ooooooooosss, vi alla vi!

Nu ska jag gå och fördröja dagen! kraammmm

en dag i stan och jag är arg

igår hade jag och sofie det vääldigt kul i stan, haha mycket skratt! vi köpte hennes present, vilken jag tror hon var VÄLDIGT nöjd över, och då menar jag verkligen väldigt. Vi åt på hamburgare på burger king, mums det är så mycket godare en maci! aa det var helt enkelt skit mysigt.
sen kom Alexandra och hämtade mig i danderyd, så snäll och underbar som hon e, så vi åkte hem och planerade nästa helg, spännande, får se vad det blir utav det, blev iförsig inte så mkt planering alls vi åkte och hälsade på mamma och pratade med henne en stund sen åkte vi och hämtade sandra och körde på road trip igen, haha. och mcdonalds såklart. sen åkte vi hem och sov. eftersom dom hade skola imorgon, men inte jag ;)

nu är det snart helg och LOV! haha, det som är bra med lovet är att mina väänner e lediga ! wie.
på fredag vet jagi nte vad jag ska göra, på lördag ska jag vara med Alex och kanske Sandra. dricka tror jag.
plus att victor fyller år på lördag, men dom ska på krogen så honom ska jag icke vara med. lite på dagen kanske..
sen är det lov, på lovet hade jag och alexandar tänkt bila upp till västerås till hennes kompisar, väldigt kul.
får se vad som händer. puss

Godmorgon godmorgon

Sitter här och väntar på att kl ska bli 2 ska åka in till stan och träffa sofie då :) vi ska köpa lite saker och äta middag !
det ska bli kul, har inte träffat henne på ett bra tag, och vi som brukade ses varje dag förut ju !! så det ska bli kul.
mysa med älskii!
 
Sofie

Jaa, och mitt hår har blivit en aning ljusare förståss, det går i slow motion men bättre det än att håret ramlar av, haha. tog lång tid för mitt hår är så segt, färgen tar inte på håret :O kUL!

har fått låna Mario - game boy utav carros pojkvän så vi har suttit som besatta sen i förrgår, haha klarat hela spelet har man gjort också. åh, så härligt.

Nu ska jag gå och fixa mig lite grannnaa, kan ju inte åka in naken i stan ;) TJA

fyfan va trött

kl är 10 och jag är uppe, var uppe vid HALV 10 dessutom, de är för tidigt för mig, har vant mig vid att få sova hela dan och gå upp när jag vill, så det här är skit jobbigt. kanske låter skumt men så är det ! kommer vara en zombie hela dagen.

nu ska jag snart åka iväg me mammsen, prata prata! alltid lika skönt dagen före men sen när dagen kommer vill man inte dit.

jag vet inte om j ag gör ett misstag, jag kan inte säga vad det är men jag känner att jag inte vet om jag gör rätt ! :(
några förstår nog vad jag menar, och jag vill bara veta vad ni tycker, för det känns så jävla fel.. fast endå rätt.. vet att de är rätt men endå så kan det inte vara det om jag känner såhär? åh, de här klamrar sig fast i min hjärna dag och natt, sitter där hela tiden.

Kl 7 idag blir mitt hår ännu ljusare, åh ja, längtar. så kul med förnyingar, fasst även om jag vill ha mitt mörka hår tillbaka, drömde förresten om det att jag färgade mitt hår svart. och ja, det va så fint, saknar det svarta...menmen.

blir ingen DHW med Sandra idag :/ ingen av oss kunde, de va ju synd, älskar tisdagarna när vi bakar och ser på tv ! haha alltid lika snuskiga. planerar resor m.m.


nu ska jag gå och äta något sen bär det av, puss okram

Skitsofrena mikaela

hej och hå, fort ska det gå.
jag vet inte vad jag ska börja, har ingen bra dag idag..
har vart en knasig helg.. verkligen.. förstår inte hur man lyckas men aja.
i lördags var det i allefall fest hos persimon i kårsta, det var väldigt kul förutom tråksaker som hände, hur många kan det ha varit där 20-25 pers? eller jag har ingen koll :p var alllefall sjukt kul, vi sjöng singstar, spelade öl spel och var allmänt socialt ! många nya och kända ansikten ! träffade vänner jag inte träffat sen man gick ut 9an, två år sen alltså, kul.

jag vill bara säga förlåt till dig lovisa också, för jag sätter dig i svåra situationer men enbart för att jag e så dum som inte tänker, men jag vet nu och jag ska lösa det på bästa sätt....

ny vecka igen, på Lördag fyller älskling år :) 19, han börjar bli gammal.
Har ingen aning om vad jag ska köpa, jag är alltid ute i sista sekunden vilket inte är så smart, men ska antagligen åka till täby / stan med Julia imorgon så då kan jag nog hitta någe !

Har haft en "inget liv" dag, legat i sängen från att jag vaknade till halv 6, enda gånge jag gick upp va när jag gick på toa, haha fy...... så har jag spelat teve spel och sett film. trött..Nu kommer victor snart så ska vi se på film och hopppas att han har godis med sig. vilket jag absolut inte tror, men hoppas kan man..

imorgon ska jag färga håret också ! blev inställt i söndags :/ wiie...
Hej kray

mina vänner

jag älskar er verkligen, ni är så jävla bäst, ingen kan stå upp mot er.. ni finns alltid där vid min sida vad det en gäller och det är inte många som klarar, ni förlåter alltid mina misstag och hjälper mig tillbaka.
Ställer upp, vi har alltid kul, det är så jäkla kul att vara med er för jag kan inte vara lyckligare en då, just den tiden jag är med er är den bästa. jag har så kul med och jag kan skratta mig lycklig över att ha er.
Jag kan säga ALLT precis allt, för ni ser inte ner på mig eller annat. Tack verkligen .. är så glad att jag har er.


Ni vet vilka ni är !

image3

HAHAHA

FY FAN vad jag hatar dig och älskar dig. Äckliga jävla cp.
aldrig aldrig mer

Fredag/LÖRDAG/PARTIE

Igår hade vi tjejer jätte mys faktiskt, vi åkte helt enkelt bara runt på en roadtrip stannade på maci två gånger, vi var överallt, hälsade på lite kompisar. haha stannade på ICA stop och köpte en lite sak, haha så jävla sjuka!!! hatar oss..

Idag är det lördag och fest i kårsta med mina kära vänner, ska bli kul kul. Hade önskat att alexandra kommit med, men hon mår inge bra idag . så det är ju lite tråkigt... men det ska bli kul, åker kl 7 och sen tydligen förkrök hos Moa med alla och sen vidare till persiii. coolt.

åh, vad jag vill ha

ALEX&SANDRA ROADTRIP

tja! min kväll består utav mina underbara tjejkompisar alexandra och sandra och en bil och andra kompisar, kul va? :)
vi ska ha road trip med bra musik i bilen och göra hemlisar. haha ROADTRIP
så jävla bäst

ska tjata på alex att hon stannar på maci också, blev lite sugen på glass. haha eller en milkieshakie.
men vilken mcdonalds vi stannar på vet man aldrig kanske blir i Skåne ;D haha!

Imorgon är det partie i kårsta, men jag har ingen dricka och nu orkar jag inte fixa så det är inte så kul att gå dit, får se om jag åker dit en stund, alla mina vänner ska ju dit..
men de är så drygt att åka komunalt hem från kårsta på natten, sista tåget går typ 12 , fy.

näe nu ska jag gå och sätta på mig kläder, sitter naken förstår ni ! SÅ TJA

HELG

A HELG TJA


rökning

hallå, jag är så jävla duktig, dom 4 senaste dagarna har jag bara rökt 1-2 cigg per dag, förstår ni vilket framsteg jag gör? mitt paket har räckt i 5 dagar och har fortfarande cigg kvar :D de här ska nog gå bra ska ni se.
just nu, sitter jag bara här nyvakn och ser ut som ett troll i håret, somnade med blött hår och då blir det inte vackert.

igår hyrde jag och victor filmen Alphadog tror jag den heter, den var grymt bra, lite sorlig men bra.
vi åt också kina mat, det är nog det godaste som finns, älskar.

Sandra och jag ska börja boka resan nu till nästa sommar ( okej inte ritkigt än men vi kollar ), ska bli så jävla kul att åka :D plus att vi kanske tar sista minuten nu innan höstlovet, men tror inte det blir av, men kanske beror på ekonomin. resa resa resa, det är något jag verkligen vill göra nu!

 
Sandri

har faktiskt inget att skriva, så jag skriver sen om jag får upp nått. TJA

grattis Nicole

idag är det Nicoles dag, hon fyller 17, grattis grattis lilla du :D
det är så mycket födelsedagar nu, imorgon fyller tvillingarna år, Anna och ÄlsklingsJulia :)
Mycket grattis, mycket presenter, och mycket fest !
Jag har dock inte köpt present till någon av er, har ingen aning om vad jag ska köpa, men de blir nog någonting ni blir nöjda över, sen fyller ju victor år den 27 Okt också, haha mina pengar kommer inte finnas längre snart.

Igår hade jag och Victor ett halvår, vi firade den dagen på det sätt att vi åt hamburgare från burger king och spelade tv-spel , haha vi är speciella, och det älskar jag med oss. Så nu ska jag snart hem til han igen och spela lite mer, jag ska verkligen klara spelet, har 17 stjärnor just nu, ska hitta 113 st, haha jag är på g ;)

frisören på söndag igen, då blir det ännu lite ljusare, det är på gång att bli ljust nu faktiskt.
 Har inget att skriva , så hejdå

Jag hatar söndagar

vet inte varför jag hatar söndagar just nu egentligen, är ju ledig på måndagar så de är ju inte det att man behöver gå upp tidigt.. ne men söndagar ger bara dålig stämning, alla är trött efter helgen och man är bara trött helt enkelt och det finns inget att göra för allt stänger tidigt osv.
men är endå glad att det är söndag, victor och jag har oftast mys mys kvällar då, och vi har inte vart med varandra på hela helgen förutom att han kom i fredags natt skit full ;D men det kallar jag inte att umgås riktigt, så snart ska vi äta gott och se på bra .

igår kom Lovisa till mig mitt på dagen och vi började planera våran kväll, vi + några till kom fram till att vi skulle dricka liiite försent, så det blev strul med att fixa dricka, men till slut fixade det sig.. problemet var bara att åka och hämta så då ringde vi alexandra och hon skjutsade oss till Kårsta och tillbaka, söt liten sak. Sen kom vi hem till Sandra, det var jag Julia Lovisa Sandra och Malin till och börja med, vi spelade lite spel och drack , jätte kul faktiskt.
Sen kom några kompisar till Sandra och Lovisa, b la Persimon och dennis m.m. Trevligt.
Vi sjöng singstar och JA haha jag sjöng för en gångsskull jag med, och jag vann 2 gånger :D whos the best?
Sen började alla bli trötta senare på natten då gick vi en runda utomhus, sen slutade kvällen runt 3.
Jag älskar mina vänner, jag har så otroligt kul med dom. En viss person tror att hennes vänner slår mina, men gud nej, tro inte för mycket ! haha tönt.

min piercing gör så psykiskt ont, min läpp är jätte svullen och ser helt cp ut haha, men jag är snygg för det ;)
jag hoppas att den läker bra. Gör allefall väldigt ont :/

nu ska jag gå och lägga mig i soffan igen tror jag, det var så himlans skönt där, har legat där nästan sen jag vaknat fick mcdonalds också, lyx. TJA

Lördag, en dag senare

haha igår va en sjukt tråkig men rolig kväll.
Det började med att Lovisa kom till mig och vi tittade lite på Jag vet vad du gjorde förra sommaren och pratade lite, sen började vi ha kemi, fyfan va roligt, Sandra kom och vi fixade och donade och drog musk. Hahaha
Lovisa blev lite trött, så vi va tvunga att hitta på nått så att Lovisa inte skulle somna så vi gick ut, satte på oss massor utav kläder och var Brottby fältare åt 93/94:or. Jaa, det var skitkallt ute så vi höll på att dö, så ringde en kompis som kom förbi och vi fick värma oss i bilen, VÄLDIGT skönt..

idag ska jag sandra och lovisa leka igen, idag ska vi hitta på någe kul. får se vad det blir ;)

har vart och käkat lunch med Mamma och Victor i täby nu :) mys, men väldigt mycket folk.
skriver sen, hej

Kemi

Lovisa ska komma hit och vi ska göra lite kemi, sen kommer sandra antagligen och är kemist med oss. Det här blir kul haha, vi har så jävla sjuka ideer att jag inte förstår. men men, får man inte dricka så ;)

Lovisa tror att jag har en ny bästa vän, havsaltsvattnet som jag kokar, ja vet lovisa, det är tragiskt men vattnet tar över hela mig, jag älskar det helt enkelt. Gurglar.

jag har ätit min favvorätt, kyckling med pommfrit och ketchup, så äckligt gott så nu är jag mätt som en plätt.
så nu väntar jag bara på att Lovisakommer så vi kan leka kemister, ( vet inte vad det heter , men nått sånt där är det vell ).

Om några helger tänkte jag åka upp till Erika i gävle, fyfarao vad jag saknar henne, va i somras senast vi träffades, och det är helt sjukt att en av ens bästa vänner och en själv nästan aldrig ses. men de löser sig !

och jag saknar dig, bara så du vet


freeedag

inte för att helgerna är så kul att se fram emot, visst mina kompisar är lediga och man kan göra något med dom, men jag får inte dricka pga piercingen, så jag kan inte följa med dom någonstans utan att ha tråkigt typ. Men men, får vell se om jag har någon riktigt snäll kompis som vill umgås med nykter-Mikaela.
jag och Sandra har ju lite andra planer man kan tillta, haha, så jävla hemskt Sms.
har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra idag, funderar på att kanske åka in till Kungsan med Lovisa för det där med misshandel, usch hemskt. Men det kommer vara sjukt mycket folk och jag hatar folkmassor. men vi får se. Kanske ska åka och äta lunch med mamsen nu också, men känner mig inte helt frisk ennu, fortfarande helt slut i kroppen och hostig.

var och shoppade igår med älsklingen, hittade lite saker, köpte en näspiercing eftersom jag tappade min förra, så jag har gått utan nu ett tag, men självklart så tappade jag den här också, i victors handfat så den ligger vell i avloppet nu, aja. kanske är meningen attj ag inte ska ha någon piercing i näsan.

kanske ska ringa frissan och boka ny tid att göra ännu ljusare, aa det låter bra...
hejdå

Lite senare

Nu är jag äntligen hemma, har varit runt hela världen idag känns det som, först täby, sen Kista okej det är inte så många ställen, men har vart där sen 1 tills nu, så jag har haft en lång dag. Har köpt lite kläder och så för alla mina presentkort jag fick :) är inte så rik längre.. jag köpte mitt efterlängtade havssalt också  haha, som tydligen är bra för piercingen, den är så fin :) gör lite ont och är svullen men det blir ju bra snart.

ska ut och träffa Sandra snart, vi håller på att planera våran resa! haha, idag skulle vi egentligen ha åkt. men det blev inget av ;D haha.. såå nu ska det pratas ihop, bär nog av innan lovet. förmodligen, hoppas jag, eller kanske inte. (A)

min ipod funkar nu i alelfall tror jag, verkar så, men den lär ju pajja snart igen!

TJA

höst?

jag sitter här och kollar ut och undrar vad det är för fel på vädret? är det höst eller vinter i början av oktober?
det är hemskt, dom har sagt att det ska komma snö idag också, haha det är ju äckligt.

igår piercade jag mig allefall, lite ovant men fint :)

och jag är så avis på Sandra Julia Anna och Sandra Sk som fick se Gwen igår, åh.. så ringer dom när det är min favorit låt och suktar mig, det är illa. haha

ja juste, min Ipod har svikit mig också, den har fått en cp skada. Igår när jag satte mig på bussen stannade Ipoden bara, slutade fungera , och nu funkar den inte. Jag hatar att åka buss utan musik, så jag fick sitta 20 minuter och inte gör någonting, plus att batterierna på mobilen va dåliga så kunde inte ringa någon heller !

alexandra kom och hämtade mig och Lovisa igår, vi åkte såklart till Mcdonalds och svullade ( 2 gånger ) haha, sen åkte vi till Shell och Arningerondellen, haha, vi hoppade omkring med bilen. Det var kul, sen åkte vi hem till Victor och hämtade Victor och Jonas och åkte till Vallentuna och köpte godis, ja det va en rolig åktur, förutom att hennes sterio funkar inte i bilen, haha men det var endå inte så tyst i bilen .

nu ska jag gå och göra mig iordning, ska handla sen med Victor ! Puss

GRATTIS ALEXANDRA

som har klarat körkortet idag :D fan va roligt gumman. nu blir det ut och rejsa !
FÖRSTA; arninge rondellen :D hahaha.. jätte glad för hennes skull grattis.. så ikväll blir man hämtad och kör drive in på maci ;)

sen nu ska jag snart gå till bussen för att åka till stan och pierca mig, spännande, lite nervös..
åker bil med mamma från danderyd...
så nu har ja ginte så mkt mer att skriva, uppdaterar om åkturen och piercingen senare :) puss

blame it on me

godmorgon.
jag skulle ha åkt till skolan idag och lämnat ett papper men jag orkade inte. så nu sitter jag här rastlös och trött.
men har precis ätit god frukost och sett på film med min älsk victor. men nu åkte han, han skulle vara med en kompis så jag ska vell också hitta på nått, fasst är typ för trött..

nu ringde min lärare också, hon ska alltid ringa och titta till mig så att jag mår bra, hon är rätt gullig :)

jag har tagit ut min piercing i läppen nu också, det känns jätte tomt och ser helt cp ut, men jag hoppas det blir bättre för imorgon ska jag göra en ny :D wie. älskar förnyingar.. ´
jag blir så aggressiv på mina läppar, jämt så torra och svider, det är inte okej :| usch.
men det är så jävla mys att hösten/ vintern är på väg på ett sätt, älskar att gå i stan på höst/vintern, så mys.
det bäst är ju att julhandla. jag vill göra det nu.

mamma har fått för sig att ansiktet kan ruttna om man piercar sig, förstår inte var hon får allt ifrån!
aja hon ska allefall följa me..

jag känner att det är dags att duscha mitt hår, har haft massor utav mousse i det, så då känns det så kladdigt efter , äckligt ju.

idag är det desperate housewifes kväll med Sandra .

farmor fyller år idag, grattis =)

9/10-07 idag är det ett halvår sen du försvann gubben, jag saknar dig mer än nånsin och skulle behöva dig här.
Robert Erkenvik, vila i frid <3

trött

jag är verkligen skit trött nu, har inte sovit mycket alls i helgen eller idag. var tvungen att gå upp tidigt för att åka till bup. vill bara meddela att jag har blivit sjukskriven helt nu t.o.m 30/10 , vilket känns helt okej.

Jag är superonöjd med mitt hår, vill så gärna bli mörk igen, haha fan att jag aldrig kan bestämma mig för en hårfärg och hålla fasst vid den? men nu när jag endå gjort de så pass ljust som jag gjort kan jag lika gärna fortsätta göra det ljust.. de blir vell fint till slut antar jag, någon gång är det faktiskt bara att nöja sig..

nu är det klart, på onsdag kl 17.00 ska jag pierca mig i läppen :) men är ett litet frågetecken på om jag vill ta ut min andra, men det måste jag ju göra, kan ju inte ha två piercingar brevid varandra. det enda besvärliga är att jag inte vill ha ett ärr, vilket jag kommer få + ett hål typ. men men, spela roll egentligen man lever bara en gång, plus att det finns smink  ;) haha, nä nu babblar jag bara..

sen måste jag lista ut vart jag ska tatuera mig också, nå förslag??

jag är så sugen på att shoppa nu när jag har alla dessa pengar, men jag har ingen ork att ta tag i mig själv och fixa i ordning mig och sätta mig på en buss / bil och åka och shoppa. Så det blir aldrig av. men min garderob måste faktiskt uppdateras, den är riktigt tråkig..

rökningen börjar gå neråt faktiskt,
förut rökte jag ca 5-10 ciggaretter per dag
nu har det minskat till 1-5 cigg per dag , jag är så nöjd :) det ska nog gå om jag verkligen vill.

nu ska jag faktiskt gå , för jag håller på att somna plus att Victor kommer nu, så ha de bra, godnatt

Tack allihopa.

Nu ska jag berätta om min födelsedag !
Jag väcktes av att mamma pappa och Caroline kom in i rummet och sjöng + en lite bakis Victor brevid mig ;P mysigt. Öppnade paket och åt tårta.
Jag och Victor låg kvar och mös ett tag sen var han tvungen att rusa hem för han skulle fixa min present och jag tillät honom så klart ! haha
Sen började jag och mamma laga mat, jag skulle ju ha tjej middag på kvällen, så vi lagade mat och fixade tårtan och allt möjligt. Runt 5 - 6 kom alla flickor och vi satt och pratade och mös lite och sen åt vi mat, det var jätte roligt verkligen, kunde kanske varit roligare om man lagt till vissa saker, men för situationen va det jätte kul.
Sandra Lovisa Julia Sofie Malin Nicole Christine Alex Emeli. Älskar

jag fick massor utav presenter, jätte nöjd verkligen. det blev en väldigt sen natt med väldigt sjuka saker, jag förstår inte vad vi är för människor som gör så men de va kul ;D haha.. jodu..
senare på natten kom min älsk, så jag fick sova med honom endå <3

Åh,
jag är rik nu också, jag har ca 3000 kr och de är typ det största beloppet jag har haft på flera år, jag ska SHOPPA kan jag lova..

jag fick presentkort på ett tatueringsställe 500 :- så i December ( fanns bara tid då) blir det en till tatuering , har inte bestämt var men de kommer jag nog på . Så spännande. Sen är det dags för ny piercing också, tänkta ta ut den jag har  i läppen och göra på sidan , så snyggt.
jaja, vi får se.

Nu ska jag iväg, ha de bra

6 oktober, min födelsedag

GRATTIS MIKAELA

nu ska jag klargöra en sak för er

jag fyller år om mindre en två timmar, haha ja jag räknar ner.
men jag är alldeles för trött för att sitta uppe och vänta till 12, så jag får helt enkelt sova och vakna upp imorgon på min uuunderbara födelsedag, som kommer bli uuuuunderbar, eller ja, det får vi se.. eftersom den inte blev som jag tänkt mig, men jag ser positivt, mina bästa vänner kommer hem till mig och firar mig och äter middag, det kommer bli grymt trevligt :) ni är bäst ! resten av kvällen löser vi då flickor!

Nu har jag sett HSM 2, och det var faktiskt en besvikelse.. men den var helt okej.
Jag och Caroline räknade ner timmarna och minuterna, och maten blev precis klar innan filmen börja så vi slängde på mat på tallrikarna och satte oss i soffan och tittade, och snodde lite godis från min födelsedagspåse haha. Och min syster tror att hon var så snäll för att hon stannade hemma ikväll för att de av min födelsedag imorgon, fast hon hade andra planer, de är vell endå en självklarhet att hon stannar hemma? dummer.

och Victor har spelning ikväll igen, men som sagt är fortfarande sjuk och ville inte missa HSM 2 ;) haha, fortfarande en hemsk flickvän och dåligt stöd, men han vet att jag stödjer honom i hans spelande :D men inte just den här veckan..

Sandra var här nyss och vi pratade lite, skönt att få ut massa som man bara håller inom sig..det är så skönt att ha sånna vänner jag har, som ställer upp i vått och torrt.. Jag tror ingen kan komma upp till min och sandras nivå ibland, vi är sjuka.. riktigt sjuka, men jag älskar det, och jag älskar dig Sandri!! <3

Godnatt

imorgon fyller jag år !

ser man på, nu är det endast en dag kvar tills jag fyller år :D vilket är väldigt spännande.
Snart är jag 17, vilket jag skiter i, jag tycker bara de är så kul och fylla år ;)
I torsdags så fyllde min syssling Jennifer år , hon fyllde 17, grattis till dig gumman
och idag, fredag fyller Lovisas pojke Adde 22, grattis grattis :D
och imorgon är det min tur, grattis Mikaela, tack.

Är fortfarande sjuk, men det börjar bli bättre, kroppen gör fortfarande skit ont och hostar som ett cp, men det går nog över.. Igår hade jag victor caroline och victor spelkväll ! Vi körde TP två gånger, båda gångerna vann Caroline och Victor, men det är enbart för att dom kan frågorna för att dom kör det där spelet ofta, eller så är båda MVG barn och kan allt, aja vi tog inte illa upp på det ! förutom victor som va en liten dåligt förlorare, men carro och victor fuskade ju faktiskt. Sen körde vi Så kan det låta och gissa vem som vann då? jo jag och victor, vi ägde dom. SYND.
Det är lite jobbigt för både min och Carolines pojkvän heter Victor.

Idag ska jag bara ta det lungt, se på tv och vänta in min dag.


samma torsdag

nu har jag varit och handlat med mamma, det var väldigt plågsamt är otroligt trött nu.
Mår ännu sämre också, så jag ska nog lägga mig i soffan och titta klart på High school musical för imorgon är det premiär för HSM 2 :D

det kändes så hemskt att bara köpa mat och godis chips och läsk till min födelsedag, känner mig som en 10 åring som ska fylla 11 och ha barn kalas, plus att mamma råkar säga ; vi har varit och handlat mat till mickis kalas.
ÅH TACK MAMMA, nu känns allt mycket bättre.

ne, nu ska jag äta mina litches plommon :) världens goaste frukt och se på film, tjo

torsdag

Jag har kanske sovit 4 timmar inatt pga att jag har vart uppe och druckit, snytit mig och bara varit allmänt jätte sjuk hela natten. När jag skulle gå upp i morse inser jag att jag inte kommer upp för min rygg har typ gått av, har sovit helt fel så jag kan inte röra på min kropp, och ingen var hemma så ingen kunde hjälpa mig, men jag kom upp till slut sitter här nu med världens smärta, fan att jag ska bli sjuk när det är min födelsedag om 2 dagar, inte för att det gör någonting direkt ! Mamma och jag ska åka och handla lite idag , stor handla till hemmet och till min födelsedag, känns så jävla fel, känns som om jag ska ha ett barn kalas, åker och handlar mat godis chips och läsk, hur fel känns inte det när man fyller 17? funderar på om jag kanske ska ha fiskdamm också?
nej nu får jag göra det bästa av situationen, går inte att göra så mycket åt det när man har stenhård koll från alla olika håll.

pratade med mamma nyss, nu ska jag åka till doktorn tydligen, jaha men då blir det pencilin igen då, kul att det är de enda som får mig att stå på benen, jag lever verkligen på mediciner. shysst. men det är vell bra så att jag blir frisk allefall!
och juste, jag färgade håret igår, jag har inte sett hur det blivit en :p jag somnade direkt när jag kom hem tittade inte i spegeln en enda gång, och nu har jag bara gått upp och kännt på håret och håret känns som en stor tova så ska fixa håret lite sen kan jag uppdatera hur det blev :)

puss


Onsdag

Hejhå!
Nu har jag blivit ordentligt sjuk också, IGEN! Victor har smittat mig så jag sitter här nu med en stor förkylning och en hosta som gör att jag tappar andan varje gång, jätte roligt när det är 3 dagar kvar till min födelsedag. Hoppas jag inte får pencilin igen, jag har levt på medcinier i ett år nu, jag undrar faktiskt om de är de som får mig att överleva alla dessa sjukdomar jag får.
Allefall, min födelsedag blev ju inte som jag hadé tänkt mig direkt, jag hade tänkt mig en fest hemma hos mig med massa folk, jag hade kommit fram till att de skulle bli ca 25 personer beroende på vilka som tackar ja och nej då förstås, men de blev ju inte så, så min födelsedag består av en middag med några vänner, vilket ska bli underbart och m ysigt, men kul, när vi har ätit upp då? va ska vi göra då? spela spel? Nej, ingen alkohol får ju v ara iblandad, stenhård koll. Men de kan vell säkert bli roligt endå, vi får ta och fira min födelsedag när mina tabletter har vant sig vid min kropp och alkohol får missbrukas igen ;)
jag ser allefall något positivt med att fylla 17, endast ett år kvar tills jag är 18 .

idag ska jag färga håret också, ännu ljusare, är ju fortfarande mörk men de ska allt bli ljust. push

Snart, snart, snart, tar mina vänner körkort.. Alexandra tar på Onsdag och Sofie nästa lördag, jag är jätte nervös för deras skull, de kommer bli skit kul när dom får körkort, då ska JAG sitta i framsätet brevid och sjunga och bestämma musik. jag vet , jag planerar allt själv.. dom vet inte ens om det ;) moha.

Jag är skit hungrig men jag har insett att det inte finns någon mat i mitt skafferi eller kylskåp så jag får typ äta en gammal möglig bröd bit.. Hehe. kul.

Ikväll har Victor spelning, jag vet jag är skitdåligt stöd som inte ska gå, men jag kunde ju faktiskt inte eftersom jag ska fixa mitt hår :O och håret är ganska viktigt endå, jag har väntat på den här dagen i fleeera år. men jag önskar honom lycka till.. men nu är jag för hungrig för att skriva nå mer , så nu ska jag äta de som finns. Tack och hej

idag är det tisdag..

och med det menas det att de bara är 4 dagar kvar till min födelsedag som då är på lördag.
finns inte så m ycket att se fram emot den dagen längre förutom presenter och mina fina vänner som ställer upp även mitt i allt.

Sen är jag mycket irriterad för kl 9 imorse vaknar jag av att dom står och fäller träd utanför mig med en "såg" som låter som ett krig, sen blev det paus i några minuter då trodde jag att det skulle vara tyst och att jag kanske skulle få somna om, men nej precis när man får den där sköna känslan att man somnar då börjar kriget igen, tack.
Sen för nån halvtimma sen satt jag ute och rökte då kommer killarna som sågade träden och frågar om dom får äta lunch på vårat ute bord, VERKLIGEN TRO ATT DET ÄR OKEJ NÄR DOM VÄCKT MIG, men jag sa ja endå. för är inte Mikaela snäll? Jo, det kan jag lova..

igår fick jag ha en slang i näsan och massa el saker på kroppen, dom skulle testa min andning m.m skit läskigt, plus att slangen satt och kittlades i näsan så att jag fick en hostattack och började gråta typ, men de är lungt :p

jag sitter och tjatar på Lovisa och Victor om att dom ska prata med varandra så att min present blir bra, haha jag är ju för härlig alltså ;) åh jag är så exhalterad för min födelsedag ( om det nu stavas så )

Jag saknar dig, även fasst jag inte vill

Lite uppdatering

ja, nu är jag allefall mätt.
blev på dåligt humör när min mamma ringde och på minde mig om att jag hade bup kl 4, man orkar inte åka dit 2 gånger i veckan. jag undrar vad mitt liv går ut på.
 
jag tänkte träffa sandra senare prata lite om helgen, behövs ... måste få ut massa, båda två..
sen har jag ett litet problem, jag MÅSTE sluta röka för min astma.. de är ett måste.. men jag varken kan eller vill just nu. för har andra saker o tänka på en att jag kommer dö i cancer för att ja röker. Så jag lägger det åt sidan.

Sen för att hedra Lina lite, jag fick ett sött sms av henne igår "Jag ringde bara för att säga att jag tycker om dig " och ni ska veta att sånt gör en glad, man kommer upp ett litet steg när någon säger så, så tack Lina.

På onsdag ska jag färga mitt hår, eller göra yttligare några slingor. Är på väg att bli blond igen även fasst det kommer ta ett halvår, men men man har nått o se framemot allefall. Lite förändringar är ALLTID kul.

Och Lovisa, min födelsedagspresent från dig blir bra vad det en är, så sluta oroa dig för det! bara att ha dig gör mig glad ju <3  vet att man inte tror på någon när man säger " de räcker med att du finns " men faktiskt, i min situation så gör det de.. Snälla? :| haha

näe nu ska jag sätta mig i bilen och sätta på min nya skiva, jag har bränt ner alla låtar som är bra!
så hejdå

Godmorgon

Ja, självklart så ska jag vakna vid 9 när jag inte ska till skolan, alltid lika tidigt.. när man väl kan sova ut så får man inte göra det för då ska huvet få för sig att "nu ska du gå upp", okej om det hade varit fint väder men nu  är det oktober och det regnar?

Hm, jag går ju bara halvtid i skolan så jag går måndagar och tisdagar.. men jag orkade inte gå idag, var alldeles för trött.. ibland får man göra så tycker jag..

Kan berätta va jag har gjort i helgen...
I fredags åkte min far på bröllop i Åre, så jag passade på att ha lite folk, vilket blev till lite mer folk och det va jätte roligt till en början om man säger så..
lördagen var jag på tjejmiddag hos sandra, var verkligen jätte mysigt och jätte god mat.. vi var 7 st tjejer..
Vi sjöng kareoke och drack ( utom jag ) jag var nykter :p
sen kom det massa fler folk vilket jag önskar att de inte hade gjort, pga saker som hände och för att jag inte gillar personer som kom. Men jag stod ut och hade tankar om att sticka knivar i dom !

Lovisa va med hela helgen och kändes verkligen bra att ha henne vid min sida när allt pågick.
Och sandra.. änglar.

nu är det bara 5 dagar till min födelsedag :) och jag förväntar mig presenter av alla ! moha
älskar födelsedagar ; man vaknar jätte tidigt och ligger och väntar på att familjen ska komma upp och sjunga med massor presenter, sen öppnar man och äter tårta samtidigt och sen går man upp och man mår så bra för det är ju faktiskt ens födelsedag! Aja, längtar till lördag så man kan få vara lite glad.

Nu ska jag gå och titta på film sen ska jag käka lunch hos victor, tacos, mums.
Hejdå.

hatar att du får mig att känna såhär

RSS 2.0