i wish that i was looking into your eyes

Heej.
Kom hem för en stund sen från jempa. Vi har suttit i linne i solen och druckit saft och varm choklad och rökt som ett par skorsstenar, men det är helt okej när solen är framme så här varmt. Vi vart ju tillomed svettiga, synd att man hade smink på sig, annars hade man ju kunnat försöka få lite färg.
Skulle ha jobbat idag men icke, barnen var sjuka . Så blir inge jobb på torsdag heller. de suger.. men så ere.
Nu skulle jag egentligen ha pluggat men kom på massa andra saker jag ville göra istället, typ äta, se på teve, titta fb och bloggar. Så nu e klockan plötsligt halv 7.. och jag måste gå upp och ta en dusch snart.

orkar inte skriva varje dag. så nu när jag skriver vet jagi nte va jag ska skriva, har gjort massa saker.
Har varit på middag hos min pappa och hans fru innan de drar till thailand med marcus och sis och victor. Har varit och storhandlat med marcus, vi har ätit massa goda middagar, vi har haft fest. Det var ju en av de trevligaste på länge :) I påskhelgen blir de nog en utgång eller två. har lovat bort mitt söta lilla arsle till en del vänner så ska försöka hinna med alla mina babes. Speciellt Sandra som jag inte träffat på ett tag :/ vi ska hitta en dag då vi får umgås och snacka och bara vara o göra nå kul..

Måste bara säga hur kär jag är. kan man vara såhär nykära och glada som vi är efter 2 år?
Även fast man har haft sina upp och ner gångar. Men så äre ju, det bara är så att jag och marcus ska vara. Nu har jag hittat den som är rätt för mig livet ut. Jag är lyckligare än någonsin.

PUSS

people say that i drink to mutch, but im as happy as i can be

Hej.
Kom precis hem ifrån jobbet. är trött nu. behöver plugga matte kom jag på exakt nu när jag skrev det...fan. har prov imorgn och det är svårt tycker jag..just den här delen, annars är matte enkelt för mig men inte de här.
Aja, det är bara att göra sitt bästa. får gå igenom det lite snabbt när marcus kommer hem så får han hjälpa mig så får jag meddela imorgon hur de gick. jag tror jag kommer få godkänt allefall men där stannar de :)
Marcus kommer snart, ska möta han på ica där vi ska köpa mat och gott.. Sen ska vi se "how i met your mother" som vi lånat av jocke. Jag älskar den serien.

Idag i skolan har jag och mina vänner fått gå och plocka fimpar, haha så jävla otur att just våran klass får den uppgiften på städdagen. vi fick även toaletterna. Det är vell antagligen för att vi är den äckligaste klassen på hela Åva. Åkte senare till jobbet och hade en dröm dag med barnen, har skrattat massor idag och haft det mysigt.

Fick min deklaration idag, vart en slant på 1900 kr som jag fick tillbaka, dom går förstås direkt till sommarkassan.
Gillar att få tilbaka pengar sådär bara helt plötsligt. Så nu har jag 7000 helt plötsligt i sparkassan.. Det gick fort. och det gillar jag.
Imorgon är det fredag wiie, då ska jag förmodeligen möta min syster och Andrea i stan en snabbis och fixa lite saker. Andrea vet inte om det än. yes.
Sen på lördag blire partey partey. sen ere 4 dagar i skolan sen LOOOV igen! helt sjukt. jag älskar vårterminen. nu är de snabba puckar framåt. snart är det min tur att börja 3an.. äntligen :p

nu ska jag städa undan lite pant saker och kanske ta med dom ner till ica så vi får en liten extra slant att handla för.. de blir allefall 30-40 kr skulle jag tro :)

bye bye

just let me love you and you will never leave

Hej tjo.

Kom precis hem från täby centrum där jag varit och spenderat min eftermiddag med Sandra! Vi har kikat i affärer och vart på apoteket och lite sånt där små saker.
Hämtade ut min knark medicin, hoppas jag mår bättre utav den. fast vågar inte ta den än även om jag vill men vill inte somna, man blir ju tydligen så trött av den så jag väntar. måste laga middag.. men orkar inte..
Sandra och jag funderade på bio.. orkar jag det ? nja.. synd sandra.. jag säger nej i mitt blogginlägg.. när du läser de här har jag förhoppningsvis fått ett samtal av mej också där jag sagt att jag inte orkar haha.

Jag vet inte alls vad jag ska göra nu. har super tråkigt.. är hungrig. trött..och lite ensam :) men de gör inget.. kanske ska åka och hyra film.. jaaaaa de låter hur bra som helst. film och chips?
jag har ingen att prata med därför som jag sitter och funderar här.
marcus är på jobbet.. hatar att han jobbar sena tider. rätt trist när jag går i skolan på dagarna. och när jag väl jobbar så jobbar jag bara till halv 7 och han jobbar längre.

minns inte ens vad som ligger i min väska, måste gå o kika va jag fått med mig hem från täby idag..
hejdå

nothing compares to you

Hej.
Ligger i sängen lite småsliten. Trött och förkyld. Ser på greys anatomy.
Marcus är på jobbet till klockan 5 så jag kommer ha otroligt tråkigt idag..för jag orkar inte gå upp, för jag blev nere när jag tittade ut och såg att de va snöstorm, så då stannar jag i sängen. Jag äter apelsin :)

Ny mobil har jag fått också. Mm en touch mobil. Hoppas jag vänjer mig snart för jag får panik på "knapparna"..

Jag är ledsen idag..
ingen bra dag.
Hejdå..

någon utomstående som jag inte känner så väl som vill prata med mig? skicka ett sms. då blir jag glad!
jag vill prata med någon som inte känner mej utantill...

bara för att liksom..
gud va löjlig jag e.

you can call me manboy

tju.
Kom hem för en stund sen från resturangen, har hunnit tagit en dusch, tittat på teve och upptäckt att vi har en silverfisk.. otroligt äckligt. kan någon förklara va dom kommer från? är det när det är mycket tvätt eller när golvet blir blött? Så jävla äckligt har vi ju det inte hemma direkt. aja. hej fiskarna.

Vart en 3 rätters på resturangen, mycket gott. Vi satt innan och tog något och dricka och sen satte vi oss och åt och prata och hade de trevligt och bra.

Imorgon är det redovisning av ett projekt vi gjort och sen ska jag även jobba. Jag är fortfarande väldigt sjuk, men har fått en läkartid nu på fredag. kanske jag redan sagt? aja,vi ska allefall ta prover och röntga. skönt, då kanske man får något svar på va felet e.. TACK
Efter jobbet imorgon ska jag få göra något alldeles speciellet, jag ska få träffa Jennifer som kommer hem imorgon eftermiddag..haha det är de enda jag pratat om med marcus idag, hur kul det ska bli. de ska du veta Jempis..

I helgen blir de nog lugna puckar. har inte bestämt om de blir utgång på fredag kanske. är rätt sugen..men endå.
aja.. nu ska jag och älsk titta på Svensson svensson.. måste bara meddela att jag har aldrig varit med om ett roligare program. vi har sett på de nu varje kväll i flera veckor. men man tröttnar ju aldrig.

Bye

put your hands up

Heej.
jag hinner inte blogga riktigt ..
sitter och är förkyld så snyter mig just nu...haha
marcus sitter och ser på teve så ska snart springa dit o sätta mig, sen ska vi iväg på restaurang. det är så mysigt. vi har det lite som tradition varje gång vi äter ute att göra vissa saker :D det är skitmysigt.

Min rökning gick inte så jätte bra.. hihi.. jag slutar nog röka till sommaren istället.

update

Jag har nu varit ute och gått i ca 50 minuter. duktiga jag. oj så skönt de e men oj så hungrig jag är,  så nu ringde malin och vill laga något gott att äta till middag, ska hämta henne om ca 30 minuter vid bussen sen lagar vi något gott. sen blire förstås middag ikväll också när marcus kommer hem men de blir inte förrän kl nio ! :D

Har rökt en cigg runt 10 eller 11 idag.. sen har jag inte rökt något mer idag.. duktiga jag.


you dont know how sick you make me, you make me fucking sick to my stumage

Tju.
ligger i min säng nu, med hosta och illamående och andningssvårigheter. jag njuter.
ska ringa doktorn och boka en tid alldeles strax, fast så har jag sagt länge nu. jag skjuter alltid upp det av någon konstig anledning, när det egnetligen bara tar ca 5 minuter högst att boka besöket.
Men ni vet när det känns som att när man kommer till doktorn så kommer man inte verka sjuk? Jag lovar att jag inte kommer få ett enda hostanfall hos doktorn så han kommer ba neej allt e bra.. tack liksom.. fast de lär ju se om jagh ar något fel på lungorna eller halsen.. JAJAJA skit tråkigt..

Jag dör av rastlös het av att vara hemma, och det var väldigt dumt att vara hemma idag då det var en viktig dag i skolan, men vad ska jag göra . jag har inte varit hemma från skolan på flera flera veckor, och nu kände jag att det var dags för annarss kommer jag aldrig bli frisk..
Tänkte även starta min sluta röka period nu. jag har sagt så hundra gånger så ingen kommer vell tro på det. men jag ska vara rökfri i påsk. det har jag bestämt. vad ska jag med cigaretterna till ? Okej om jag tar en cigg med en vän någon gång men jag ska inte gå ut själv och röka eller röka onödigt många cigg. Jag ska vara rökfri till helgen nu först och främst. få se hur de känns. Det är bara att kämpa hur röksugen jag än är... nu är jag ju otroligt röksugen :/ mår nästan dåligt av att jag inte tog en cigg innan jag lovade mig själv att sluta röka..Igår rökte jag faktiskt bara 2 cigg. näe, nu tar jag en promenad istället, det borde krya på mig och försöka få bort mitt röksug.

Jag blir så lycklig när våren kommer..allt känns bra då :)

Have a nice day. i will not..

i know this must sound insane

tjo.
idag är jag trött, stressad.. stressad över skolan... det är inte speciellt mycket just nu nu.. men de börjar nu, projekt arbeten och saker. jobbar bara två dagar i veckan det är inte mycket men det får mig stressad att veta att två dagar av 7 hinner jag inte göra något för skolans skull eller städa och fixa hemma i huset. Skulle behöva minst 5 dagar i veckan till skolan och 2 dagar i veckan ledigt.. låter jätte slö, men det har absolut inget med det att göra.. Men jag kämpar på. Det glädjer mig att´jag kommer få förhöjt studie bidrag i höst, eftesom jag är så gammal för att gå i gymnasiet. Då blir ekonomin lite lättare. åh har så mycket framtidsplaner, måste prata med någon om detta.. Skulle träffat pappa idag egentligen men har mått så himla dåligt nu i två dagar, mått illa och hostat så mycket. Ska beställa en doktor tid där de för göra helkroppsundersökning för att se va felet är på lilla mig. Man börjar ju undra.. men de är helt sjukt för de kostar en jävla massa pengar att gå på en sån där undersökning, men det är ett måste.

gud va tråkiga saker jag skriver om... men jag e trött ..
hejdå.... nu ska jag och marcus laga god god mat =)


what i want is what i got

Hej.
tittade precis på melodifestivalen, och jag är så nöjd över resultatet! Anna är så gudomligt bra. Hon var värd att vinna. fatta va spännande för henne att stå i norge inför alla ? aja, jag är jätte nöjd allefall. ska bli kul att se i maj.
ryste faktiskt till när hon vann, man såg hur helhjärtat glad hon blev.

Igår var jag med Lisen och hade en spännande kväll. vi började hemma hos mig och drack vin, slutade i täby hos hennes kompis och jag slutade deckad... typ. vart lite för mycket intag av dricka där. Men idag mår jag bra, är inte bakis ett dugg, men däremot sjuk.. hostar som en jävla galning. när ska den gå bort ? jag är rätt less på att behöva springa till toan och halvt spy så fort jag får en hostattack.

Idag skulle jag och marcus på båt mässan egentligen , skulle möta upp han i älvsjö eftersom han sovit hos en vän. men min mobil dog och jag vaknade inte förrän halv 2.. då var dom redan där så jag sa att jag stannade hemma. bäst de när jag mår som jag mår. just nu är jag jätte sugen på mcdonalds.. men orkar inte gå upp ur sängen och åka någonstans.. plus att jag ska stå emot den där skitmaten. fast jag måste ju äta , har ätit jätte dåligt idag och det enda jag är sugen på är mcdonalds, då ere vell bättre att äta mcdonalds än att inte äta någonting? det måste de ju vara (a)

börjar sakna min vän Jennifer som är bortrest. men hon kommer hem om 5 dagar tror jag det är nu. saknar att ses vid bussen och röka. jag har inte kunnat ringa henne och berätta saker när jag får lust liksom. de suger ju.

Nu ska jag se på bruce den allsmäktige, jag kommer antagligen somna..men måste äta.. orkar jag gå ner och göra någon mat? NEJ

Marcus mitt hjärta <3

BYE

there's just something about our future love

hej.
Har glömt att skriva i 2 dagar insåg jag nu. fast jag har faktiskt inte haft tid. har haft skola och jobbat och kommit hem sen och då har jag bara prioriterat middag och mys med älskling.
Blir jobb idag med, sen äre inge jobb förrän på tisdag. jag trivs med mitt jobb. perfekt för mig. inte som mcdonalds, stressigt, aldrig sitta ner.. fast jag gilade de jobbet också iförsej jag lärde mig ju mycket och träffade bra människor.

Idag har jag och lovisa ´redovisning om hiphopare, haha vi har haft en person som inspirations källa. om den personen bara visste.

Jag har faktiskt inte mer tid att skriv a nu, för nu ska jag sätta mig i bilen och åka och hämta upp My innan skolan. Har saknat henne.

Bye

Let your heart do all the talking

Hejhopp.

Jag sitter och tänker på massa minnen.. det jag mest satt och tänkte på var midsommar 2009.
Jag och marcus var ute på min syster och hennes mans landställe i 3 dagar.
Vi kom dit dagen innan midsommar , satt på balkongen med radion i bakgrunden och drack öl och cider och snacka. Midsommar var det dans runt stången och barnen klädde stången, och hela dagen var helt underbar..
Dagen efter var det fotbollsmatch och cider hela dagen lång, och jag kan lova er att jag slutade som en zombie, men vi satt i gräset och pussades, kramades, spelade fotboll med alla, hade picknick, gick promenader och satt nere vid vattnet. Jag behöver sommar nu. Jag vill ha en lika bra midsommar i år. Mysigaste minnet någonsin.

Aja, idag började allefall skolan efter lovet. var kul att träffa mina sötnosar..åkte till täby efter och käkade med girlsen och boysen sen åkte jag hemmåt. Nu kom jag precis hem från en långpromenad med Malin. Gud så skönt det var ! vi har bestämt oss för att försöka göra det ett par gånger i veckan. sen även börja träna.. får se hur de går för oss.. Minst gå 3 gånger i veckan. vet att det är lite men har inte så mycket tid och det är allefall en bra början..

Ska jobba tisdag onsdag torsdag nu..har massa funderingar jag tar itu med imorn..angående min framtid. ska bli spännande, vet inget om min framtid, den är väldigt oklar förutom att den är med Marcus.

Jag är musik beroende just nu..finns ju ett par låtar som toppar listorna.  Ska lyssna på musik nu och sen picka upp älskling på jobbet.. Bye bye



And you will falling in love to the music

Hej.
Igår åkte vi in till stan för att gå på Metro. Men det var 20 där, skumt. vi var där en lördag sist. så vi kom inte in, eller vi testade inte men våra kompisar som var där innan oss kom ej in. Så vi gick till pilot. Var en helt okej kväll. Rätt okej drag, men dålig musik ... näe inget kändes riktigt taggat igår på pilot. Men det var en sjukt rolig kväll, träffade många människor.

Käkade efter krogen sen drog vi hem till Alex och hade "efterfest" hahaha. vilket drag ;D
Kom hem för ca 2 timmar sen och har tittat på film och ska vell nu börja planera mitt projekt arbete lite. Som ska vara halvt klart nu i mars.. imorgon börjar skolan igen.. just nu orkar jag inte det faktiskt..

Jag och mina tjejer ska gå på Lady gaga i maj. fan va jag ser fram emot det. först gå ut och ta några öl i vår/sommar solen sen gå på konsert och sen ut och dansa .. wie..


Bye

All eyes on me in the center of the ring just like a circus

hej.
vaknade för en stund sen. borde vell gå upp och städa lite.. sandra komme förbi snart, då ska vi snacka  lite planer inför sommaren och ikväll.
igår åt jag och marcus tacos, vi åt med hårda bröd vilket var hur länge sen som helst, det är mycket godare. fast vi gjorde för lite mat så vi var hungriga efteråt :s

Sen tittade vi på luftslottet som sprängdes... men båda var så jäkla trötta efter halva så vi stängde av och ska se klart resten idag. fast nu e han ju på jobbet. men jag vill se filmen nu ! ..

har sovit otroligt dåligt inatt, drömde en mardröm som jag inte kunde somna om efter.. :/

aja, jag vet inte hur mina planer ser ut idag. antingen blir det middag med Marcus och då skulle vell Jocke komma över också. eller så blir det utgång. jag vill helst gå ut, är skit taggad men har så jävla dåligt med pengar. mitt lov är ju faktiskt slut nu så då vill jag göra något sista dagen! så kan killarna få va här och killa sig också, medans me and my friends dances our aaaaaasss off. nejdå... nu har jga bara tråkigt..

Ska äta frukost nu..
sluta läs min blogg. jga blir äcklad :)
Puss

if you wanna know, if he loves you so, its in his kiss

Hej.
Nu sitter jag och äter frukost med marcus. mackor och mjölk. idag ska bara bli en lugn dag då vi ska mysa och äta gott. Mitt lov är ju snart slut.
Igår så var vi inne istan, jag marcus och oscar gick och käkade Kinabuffe.. vi var lite bakis efter tegel dagen.
Efter att vi käkat så åkte jag och marcus hem och bara tog det lugnt.
I onsdags så satt jag och några av tjejerna som skulle ut hemma hos mig och förkrökade, det var väldigt trevligt. Kvällen överhuvudtaget var riktigt roligt..

Nästa vecka ska jag jobba 3 dagr istället för 2.. lite extra pengar är alltid bra. och jag saknar mina barn lite nu faktiskt.. var ju ett par dagar sen vi sågs nu..

För er som läser och inte vet så har jag jobbat på mcdonalds i ett halvår, fick faktiskt jobbet samma dag som jag gick på britney konserten, vilket var sista gången jag skrev i bloggen. Men jag slutade där nu i Januari och nu jobbar jag som barnflicka.

bye

sos

hej. idag har jag ingen ork till att skriva jag är trött och nere.
i tell you all about my night tomorrow.

Idag har jag och marcus 1 år och 8 månader <3

have you ever tried sleeping with a broken heart, well you can try sleeping in my bed

godmorgon. vill inte ens dela med mig om hur min dag kommer se ut för det vet ni redan. haha patetiskt.
Jag har lov och jag sitter inne, det är sol ute och jag sitter inne.. hemskt.
Ska vell antagligen dra mig mot täby snart och fixa lite stuffs med Sandra. Sen ikväll blir det tegel med tjejer.

Jag tyckte det skulle vara jätte skönt med lov då jag slapp jobba och hade inget skolarbete eller skola. HELT LEDIG..
Men jag håller seriöst på att avlida av rastlöshet.. jag har massa saker jag kan åka och göra. men det går inte med min ekonomi.. fast jag är ju en slösa.

jag måste gå in på min bank nu och se ifall jag har lagom mycket pengar ..
bye bye. hörs imorn

Because when I arrive I'll bring the fire, make you come alive

tju..
vaknade för en stund sen och tänkte att jag skulle dela med mig lite av mitt intressanta liv. hade ju tänkt att ge er ett blogg inlägg per dag bara men idag kan det kanske bli två eftersom jag är så tidig och sen kommer jag ha ennu en tråkig dag.
fast min kväll slutade allefall bra igår. Jag och Sandra bestämde oss för att dra in till stan och ta några öl. Från att sitta i mina sovkläder och en tofs jag sovit i, kl halv 7 bestämde vi oss för att dra in och bussen gick sju. så det var bara att slänga på sig nått snyggt och sminka sig snabbt. sen satt vi på bussen och när vi kommer in till stan så äre ju en "olycka" som hänt. någon hade hoppat framför tågen så tågen är inställda och det går ersättningsbussar och skit. men vi behövde bara vänta typ 15 minuter sen kom tåget som tog oss direkt dit vi skulle. tur skulle jag kalla de. då bestämde vi oss för att vi skulle köpa en turlott. MEN DET GLÖMDE VI SANDRA!!

Vi drog allefall till Dovas och det var rätt mycket folk och skön musik. Vi var as taggade, men inget krogställe var ju öppet..måndag liksom. så vi drog hem med sista bussen och hade askul. very nice night.

Fick allefall komma hem till min älskling och mysa och sova..

Aja, afterworken blev inställd idag allefall, vi hade vell tänkt oss tegel men de får bli en annan dag. Alex skulle ha gäster, fyller ju år idag :) grattis <3

Idag ska jag och jennifer busa iväg till macken och steka. haha.
Nu ska jag se på greys anatomy och äta pizza.. ush så vidrig jag är. kl är 20 i 11 och jag gör en pizza. aja. jag har lov!! jag får äta hur mycket skit ja vill. nej nu försöker jag bara bortförklara mej, eller skydda mig själv kanske man säger?

Vi hörs kanske senare ikväll.. jag får nog det ganska tråkigt.. ska sitta hemma och försöka få bort min lugninflammation som mamma tror att det är :|

Bye

Im back

( Hur byter man bilden på sidan ? Det funkar inte för mig )

Hej..
Jag fick sug efter att börja blogga igen..antagligen för att jag inte har haft något att göra sen i morse.
Marcus är på jobbet, jag har lov och mina vänner jobbar eller så är alla fattiga som jag själv. Stackars oss.
Just nu sitter jag och tittar på xeffect på Mtv. Undra om det är uppgjort eller om de verkligen händer dom ? jag måste ta reda på det för jag älskar pogramet.

Jaja, inget har hänt i mitt liv sen jag slutade blogga ( som om jag skulle ha massa läsare som bryr sig, har inte en enda läsare just nu skulle jag tro ) . Jag har 1 år och 3 månader kvar i skolan.. samtidigt som jag vill gå kvar där vill jag bara ut och jobba och kunna betala för mig själv och leva med marcus. Vi vill åka på så mycket resor tillsammans och köpa vår fina lägenhet.. men just nu har vi det bra i vårat stora stora ( för stora ) hus.

Och jag är fortfarande konstant sjuk. Min förkylning och hals har inte försvunnit ännu. just nu idag så sitter jag med sån hosta att jag spyr för att jag hostar så mycket. Men det konstiga är att jag inte mår dåligt ett dugg. känner mej helt frisk.. fast måste till doktorn, för jag vill ju inte vakna med en lugna breved mig ? Eller ?

Min helg har varit helt underbar. I fredags var jag ute och firade min vän Emil, vi dansade tills vi droppade svett och vi drack och sjöng tills rösterna blev hesa :D va länge sen jag hade en så lyckad utekväll. När jag har så roligt blir jag så taggad på att gå ut och dricka och dansa hela tiden..så imorgon ska jag och Alex på after work. vet inte om några fler ska med. sen på onsdag ska jag och jennifer ut och dansa, vet inte där heller om några fler ska med.
Aja, på lördagen så lagade jag och marcus god mat och vi hade köpt massa gott.. vi tittade på Swordfish, den har jag aldrig sett och jag var tveksam till den först men sen vart den såå spännande och när det var tio minuter kvar i slutet så somnade jag.. förstår någon hur äcklad jag blev när jag vaknade mitt i natten och insåg att jag hade missat det mest spännande ? Marcus hade också slumrat, men han hade ju sett filmen förut så inge synd om honom.

Jag vet allefall någon som blir glad över att jag skriver blogg. Så jag kommer vell ha allefall en besökare per dag. YEAJ. ( Jennifer )
Måste bara säga innan jag avslutar detta inlägg, såg precis på reklam att mcdonalds har nya hamburgare igen..mm..

Vi hörs inom en snar framtid. Bye

RSS 2.0