!

uppdatering kommer, jag har bara ingen jävla lust alls att skriva i bloggen just nu
va fan spelar de för roll om man blottar ut sina känslor här och man vet att personen läser och endå får man bara skit tillbaka ? FETT SKUMT!!!

sårad, gång på gång..
nu förstår jag hur du kände, nu e vi på samma nivå så är det inte dags att börja om?

och så var det fredag igen.

heej, först och främst.. jooo jag är en Serena !
jag är vaken, jag är trött och glad för idag kommer ju Erika himla fantastiskt hurrudu. det var ett halvår sen, det är helt sjukt så lång tid får det inte gå mellan varje gång man ses men sen bor du ju en bit bort också..
i onsdags var jag ju på bio, såg Sex and the city ååh, var ju den bästa film jag sett ville inte att den skulle sluta och endå var den 2 och en halv timma. helt underbar film.. så  nu har jag lovat Lovisa att gå med henne på den när hon kommer hem, inte mig emot! =)  innan bion gick vi till tegel, asså det är helt idiotiskt det var fortfarande middagstid ingen krog tid och vi gick dit för att sandra och Ceceli skulle ta något att dricka, men nej han bad oss som var under 18 att vänta utanför, HA !! säkert.. så då drog vi allihoppa och satte oss på det gamla värdshuset tror jag det är som ligger brevid donken på uteserveringen där köpte dom och där fick vi vara och även smacka en smutt.

igår åkte jag in till stan med sis, hon skulle köpa klänning som sagt inför det stundande bröllopet , men hon hittade ingen så hon tog en som hon hittat på internet istället, jätte fin.. sen kom ju Alexandra också =) vi tittade resor för hon ska antagligen med till Magaluf:D:D hoppas..så vi hyrde film och käkade chips och sen somnade vi gott.

jag blir fruktansvärt arg för att du ignorerar mig och behandlar mig som skit. idiot varning?
och endå älskar jag dig och vill mer än allt annat va med dig, det är ju inte normalt

43 dagar till magaluf
101 dagar till min 18 årsdag

.

jag mår verkligen inge bra efter den där drömmen.
jag antar att drömmen visade mitt riktiga jag och vad jag vill att mitt liv ska se ut som..
vackert.

that girl

btw,

jag håller verkligen med vad jennifer skriver i sin blogg,
hon är en idiot som aldrig komemr att få några nya vänner


dröm eller inte?

vissa dagar är jobbigare en andra, idag är ingen bra dag alls tack vare min natt.. min dröm..
jag ville inte vakna , men jag vaknade och har aldrig känt mig mer olycklig.. vill verkligen bara somna in igen och fortsätta det som var i drömmen. nu känns det som om en bit fattas nu när jag e vaken. det där är förbannat svårt.
ville vakna och känna och titta mig fram och se, att det var sant.. den där undebara delen av mig var borta.

jag mår inge bra idag.

satans förkyld

hej, jag är så sjukt förkyld.. sjukt sjuk kanske man skulle kunna kalla de , jag mår allefall inge bra , varken psykiskt eller fysiskt just nu. har vart en jobbig dag, mycket känslor inblandade.. saknaden är enorm, ville bara ha mer och mer och ännu mer. men antog att det skulle vara så .. men de här känns bra, hur det en blir =)
kom nyss hem från donken, jag och sandra tog en tur med moppen ( snart blir det bilen ) satt där någon timma eller två och åt och åt. det där lät lite äckligt.. beställde en paj runt 12 ungefär och sen när vi fick den så va den HUR varm som helst, visst det är ju fräscht men jag lovar den var så otroligt varm att vi har brännskador i munnen och på munnen.

imorgon blir det bio med C,S,C och J =) först ska dom där horungarna som är 18 gå på tegel och dricka något och jag ska med in ( om jag får det ) och dricka en cola eftersomjag först fyller 18 om drygt 3 månader. jag är inte arg , neej.
kanske åker med Sis' in till stan imorgon och tittar på bröllopsklänning, eftersom de är bröllop i Augusti. Min äldsta syster ska gifta sig !!! :D men jag missar bröllopet pga att jag åker till magaluf samma dag, fasst vette fan om de blir någon resa för min del, pengarna ska som sagt vara inne på måndag och jag har bara 1500 och det ska vara 5400 typ, och mamma och pappa kan ja ju inte be eftersom dom betalade nästan hela min egypten resa :/ MEN JAG SKA ÅKA TILL MAGALUF MED SANDRA OCH SK !! det e de enda jag sett fram emot, så om jag inte får pengar rånar jag en bank och då är jag seriös, vissa har redan sagt ja till att hjälpa mig.. fantastiskt snälla kompisar jag har. riskerar fängelse för min skull.

jag tänkte gå och sätta på en film nu, äta upp dom 2 sista godisarna jag har i min påse och sen lyssna på musik tills jag somnar, men jag är inte trött jag är taggad, någon som vill festa med mig nu? ring!

miss my Lov(e)isa

i didn't steal your boyfriend.

för han var aldrig din pojkvän hahahahahahahahahahahahah

kom precis hem från täby, var ju rea i hela täby :O nice.. vi käkade, fikade, tittade i affärer och allt annat man gör i täby.

ska snart iväg, grilla och se på film.. jag hoppas det blir bra. just like old days.


I don't want this moment, to ever end,
Where everything's nothing, without you.
I'll wait here forever just to, to see you smile,
Cause it's true, I am nothing without you.

Through it all, I made my mistakes.
I stumble and fall,
But I mean these words.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
Cause I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

Thoughts read are spoken, forever in doubt.
And pieces of memories fall to the ground.
I know what I did and so, I won't let this go.
Cause it's true, I am nothing without you.


On the streets, where I walked alone,

With nowhere to go.
Have come to an end.

I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
As I'd bleed my heart out to show, that I won't let go.

In front of your eyes, it falls from the skies,
When you don't know what you're looking to find.
In front of your eyes, it falls from the skies,
When you just never know what you will find.

I don't want this moment to ever end.
Where everything's nothing without you.


I want you to know, with everything I won't let this go.
These words are my heart and soul,
I hold on to this moment you know.
As I'd bleed my heart out to show, that I won't let go

it all get better in time

ska snart åka iväg till C för en pratstund, S följer även med för vi ska till täby sen och fika och titta lite i affärer =) sen ska hon hem och göra massa annat
och själv ska man på filmkväll .

His heart will be yours forever
Something everyday will show

46 dagar till Magaluf
104 dagar tills jag blir 18

come on over, come on over baby

Hallå hallå.
jag är så trött och så sjukt sliten.. gillar inte sommarlov, man vänder ju på dygnen och sliter sönder sig själv haha
igår var jag hos Mami med J och M =) hade det super bra.. jag ska börja skriva namn med endast deras första bokstav så att mitt liv blir lite mer gåt aktigt , lite mer spännande och intressant. jag är rätt spännande av mig faktiskt.
kom hem idag, middag och sen la mig i min säng tittade på film, somnade, vaknade, tittade på film och nu sitter jag här.. hur trött som helst, men kan inte sova och sen blir jag så sjukt förbannad på folk som håller på och kollar en, du ska inte bry dig ett skit kan jag lova för vi är ingenting lixom? hur länge har jag känt dig, en vecka? haha, idiot..

jag är superglad, i helgen kommer E!! jag har inte träffat henne sen i februari så de ska bli jätte roligt, får se vad vi hittar på för skojj, vi hittar alltid på något.. kanske blir en tur till cosomonva eller skansen? vi får se .
imorgon så blir det filmmys med en av dom absolut bästa jag har..
och imorgon åker även L till danmark tidigt på morgonen och stannar där i 2 veckor :( mitt hjärta åker ifrån mig. jag hatar dig ! <3 :'( så den 7 Juli ses vi inte förns.
på onsdag ska jag allefall gå och se Sex and the city med tjejerna ( utan L :/ ) vill verkligen seeee !!!
så den här veckan blir otroligt lugn, inget festande hade jag tänkt mig utan bara filmmys och sova.. sen vet man ju inte om ja håller de haha men så som de ser ut nu blir de bara mys mys mys. och jag gillar mys..

Jag och jennifer träffades tidigare idag och tog en cigg utanför ica, sen drog vi hem till mig och tittade på klipp från förtrollad på datan, och sjöng med våra låtar.
ska göra en ny tatuering om ett tag , fast de är när jag får pengar förståss, först måste jag ju betala resan vilket jag gör nästa måndag ( har dock inga pengar ) så vi får se hur det går hehe..berättar inget mer om tatueringen den får ni se en annan gång.
ska till chrisitne imorgon, ska bli lite skönt var ett tag sen .. så ska försöka passa på att prata imorgon om allt.

tänkte allefall gå och sova nu

men...
...Bygg killar, det är något jag insett att jag tycker är så otroligt snyggt !! det är helt sjukt.. bygg byxorna ... asså MM!!

47 dagar till Magaluf
105 dagar till min 18 års dag

puss på mina läsare ( som höjjs varje dag, de blir jag jätte glad för, keep on reading  )  =)


kiss

Gillar Jennifers nya blogg =)
står allt mellan himmel och jord .. me like it !

vet du vad?

du är inte värd mig någonstans


Midsommar!

Ja, så var den här igen. har bara dåliga minnen från midsommar men den här gången så ska det bara bli bra.. det kan ju inte bli annat en bra, ska ju fira med mina tjejisar =)
Jennifer sov hos mig inatt, vi hade as mysigt.. haha jag orkar inte vara med henne mer, jag garvar så jag håller på att gå sönder, vi satt ute och ölade med Anna och Cia vid garnis sen drog vi hem till brottby, svullade mackor gjorde vi också .
jag är rätt sliten, orkar inte ha midsommar idag ! fasst jag är endå taggad. har inte börjat fixa mig en, ska vara där vid kvart i 4 typ, hos sandra alltså.. jag är ruinerad.. mat och allt kostar ju..
btw, skolan gick åt helvete. ingen förstår hur jobbigt de känns.. så nu tänker jag inte berätat va de var jag tänkte göra med skolan. fuck you cp skola!!
50dagar till Magaluf!!

jag är arg, lessen och besviken. jag pallar inte med den här leken

förtrollad

Heej, nu ska jag och Jennifer titta på förtrollad :) sen ska jag låna den ett tag. tack för lånet jennifer :)
har precis kommit hem från Berga , har käkat maci. tog moppen ! haha
vi satt i en lustgård, oj vilken lust jag fick helt plötsligt ! m-m

nej du, nu ska jag springa till tv:n och titta på min och jennifers favvo film.
Puss

Sendin for an angel to bring me your heart

Tonight, is the night
To join me in the middle of ecstacy

But first, its your chance
Take my hand
Come with me

It's like I waited my whole life
For this one night
It's gon be me you and the dance floor

Feels like were on another level
Feels like our loves intertwine
We can be two rebels
Breakin the rules
Me and you
You and I
All you gotta do is watch me
Look what I can do with my feet, baby
Just need you to trust me

Sendin for an angel to bring me your heart
i wont let you fall


en tjockis tagen på bar gärning

Höhö.
kom precis hem från stan, har varit på inspelning av det nya pogramet som kommer sändas i höst på tv 5,  Musik Maskinen.. satt i publiken längst fram, det var ju as nice och jag lovar jag och de andra kommer garanterat synnas i tv haha pinit.. jag var där med Sandra, Lovisa, Lollo, Mickis och två till minns ej namnen :O haha hemsk jag ee. var där sen 5 - 10 så var helt slut efteråt men det var riktigt roligt.. artisterna som var med var Josefine Sundström, Jan Johannsen, Chris ( minns ej efternamnet) och Lagaylia eller va fan hon heter.. OCH JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ PROGRAMLEDAREN!!! fyfarao vad snygg han var, jag skulle inte banga asså.. mmmm
efter pogrammet drog vi in till stan och käkade donken, då var jag lycklig hehe.. nu är jag så trött så jag håller på att dö..
men tänkte städa lite i hemmet först , allefall gäst rummet för annars blir jag utslängd. NICE
så har ingen aning om vart jag sover på midsommar allefall, någon som erbjuder sängplats?
imorgon blir det fotboll i kungsan, för fan Sverige visa vad vi går för nu.. först picknick i stan och sen kungsan..
jag älskar att vara med mina tjejiisar =)

nej du, nu ska jag gå .. palalr inte sitta här, alla är så fucking sura och jag vill verkligen bara lägga mig i sängen nu och ha lite ångest och dricka sprit och sen bara däcka och inte vakna upp och bara få alla att må så himla dåligt.
ja, alla kan ha ångest ibland.. och jag brukar inte skriva ut det här men just nu är jag så trött på allt så jag skiter it faktiskt, tyck att jag är patetisk men ibland får man ha sånna här dagar..

Pictures of  you
Pictures of me
Remind us all of what we used to be

och ikväll....

blir det fest med jennifer, ragga lite killar i brottby.
någon som vill vara med ? ;)

blir skitsnack, spaning och allt som vi gör när vi är med varandra ! nice

vart fan tog glädjen och sommaren vägen?

Hej och hå.
idag är det måndag igen, stackars er som jobbar HA HA! själv är det sommarlov med mina tjejer och vi lever livet som om det vore den sista dagen vi levde..
i mitt förra inlägg skrev jag ju om att jag skulle fira alla avslutningar som hände den dagen, fredagen den 13 blev en skit lyckad dag , va länge sen man hade så roligt , slippte känna sig spänd och kunde bara koppla av.. sköna människor dom där lite yngre :) trivs bättre med dom en äldre, dom är mer avkopplade. hängde allefall vid kvarnen halva natten, fick sedan sjuss utav en fältare tillbaka till Brottby för att äta korv vid tennishallen, bullar fick man också jag levde livet ;D haha. lördagen var det brännbollsfest hemma hos oss, as nice var vell upp mot 50 pers ute i trädgården, söp,spelade brännboll,dansa, tittade fotboll, bråkade och allt möjligt gjordes den dagen.. var en riktigt jävla skum dag.. men endå den bästa dagen på ca en månad.. fick ju träffa dig hjärtat.. kändes konstigt i början men endå jätte bra när jag vaknade brevid dig på morgonen.. bästa morgonen :) tack för deet.. hoppas det blir som vi sa.. <3 har saknat dig, och nu ska det bli som vanligt igen.. ( hoppas jag ) ja är lycklig igen !

DU, kan lägga av med dina tönterier. snälla om de nu är så fixa det då. så vi slipper dig ingen pallar med dig endå
jaa, och eftersom livet enligt DIG är en tävling så vann jag ju tydligen den enligt DIG . fan skaffa dig ett liv, du är patetisk..
och du gör bara illa folk, låt människor vara så ska du se att allt blir så mycket bättre gumman :) Puzzzzz o kramiz

54 dagar till Magaluf,  det börjar närma sig tjejer ;)

och nu börjar det, det kommer bli ett helvete :D

heej. måste bara innan jag börjar skriva säga åt er att gå in på Lovisas blogg Lovsi.blogg.se och läsa inlägget läs, förstå , gå, ta till er alla fucked up människor.

sådärjaa, hej hej!
kom precis hem från mamma min har spenderat natten och dagen hos henne.. hon åkte hem från jobbet igår då plockade hon upp mig i brottby så käkade vi donken i norrtälje och hade filmmys ! och idag har vi varit på stan och överallt och shoppat loss, har även blivit grymt fint hemma hos oss nu.. Åkte även förbi min gamla skola och tittade på studenterna , åh jag ryser .. jag vill också stå där.. jag skulle vara så lycklig om jag fick den chansen. (A)

ska vara med alla mina underbara girls ikväll. Lovisa, Sandra,Malin,Sk, Johanna och ?Julia? ( kanske matte och alex? )
avslutningar idag ju så de måste vi ju fira lite, men vi får se vädret hindrar ju en från att vara ute så får se hur vi gör alltså.

i've been dreaming of the kiss of love, kiss of love, kiss of love
jaa jennifer,jag drömmer fortfarande och snart kan vi sjunga med låtarna för dom är snart ner tankade ;)

jag vill verkligen bara tacka alla mina fans ( vänner ;) haha, för att dom ställer upp i tunga tider.. hade inte klarat allt annars..så jag är överlycklig att jag har dom, tänkte dela med mig av lite pics på mina tjejer.. ska gå och fixa mig lite nu..ha en fin fredag och helg. så hörs vi. bye

NoneNoneNone

Sommarlov

Hej alla krays.
igår var jag lovisa alex och julia hemma hos Sandra och tittade på fotbollen, svullade och drack öl! vi är ena riktiga killar..
och självklart vann ju sverige, hade ju inte trott något annat heller, ljjoo.
har även vart hos mamma en hel del i helgen, var där med L och M , vi blev bjudna på fest av grannarna haha as sköna, 40 + och det vart ju hel roligt, tipsade även en av grabbarna att min mamma var singel (A) så nu har han lovat att vinka till henne fan va hon skämdes när jag berättade de, haha mamma där fick du, efter allt du gjort mot mig ;)
Sen några dagar senare kom alex förbi och sov över i 2 dagar, vi hade filmmys, det har jag saknat att ha .

Appropå skolan, imorgon eller nästa vecka får jag reda på svaret.. jag är nervös.. jag berättar ingenting här ennu ifall de inte blir så, men fan va glad jag är om det blir så !! ingen förstår.. då ska ingen jävel få komma ivägen för min framtid.. den är spikad och klar då och ingen och inget problem ska komma i vägen, jag ska se bort från allt om jag får den här chansen..

är med Lovisa nu, vi har hyrt en skräckis och köpt massa snacks gott ja, så vi sätter vell på filmen snart sen ere läggdags för lovisa ska till dagis en sista gång nu innan lovet och själv ska man antagligen träffa Sofie och Alex för de är deras skolavslutning och då blir det party .. har inte träffat sofie på jätte länge känns de som :/ så de ser jag verkligen fram emot och hoppas att de blir av.. helgen vet jag inte riktigt hur de ser ut, blir vell killkväll  på lördag , och titta på fotboll.. som sagt vi är ena riktiga killar..bärs och cigg och ligg.. det är liiiivet.. kröka röka pöka.. oj va min helg kommer bli bra ;) hahahahaha.

 sis and i ! hahaha


i'm a dreamer, and i dream of what will be

och nu funkar bloggen igen

Heej, har inte kunnat skriva på typ as länge för fitt bloggen vägrade ju fungera.. men nu e jag back on track
Vet inte riktigt vad jag missat att skriva.. har hänt rätt mycket under den här veckan bloggen inte har fungerat, Sandras födelsedag, min helg hos mamma + gubbfest och massor av annat härligt..
sitter i skolan, så hinner inte skriva så mycket.. men jag lovar er att uppdatering kommer senare idag för jag har massa att skriva och mina fingrar har ju inte kunnat användas på ett tag så ikväll blir det läsning för er kära läsare..

och jag ska förklara då varför jag är i skolan :D
puss

idag är det din dag!

Grattis hjärtat, idag blir det till att fira så utav helvete att du kommer va så död imorgon och att du önskar du hade andra kompisar ;) haha. fan vilken bra dag de kommer bli :D
nu ere 3,5 or och cigg som gäller dagligen haha

börjar närma sig helgen också för den delen och fredag längtar jag lite till (A) nervöst kanske..va ju ett tag sen vi sågs ^^

ska åka till vallentuna nu, puss

heldag i stan

hej, kom precis hem från en heldag på stan.. de va sjukt mycket människor, folk som tagit studenten och super varmt .. hittade allefall allt som vi behövde inför morgondagen. så nu är det inte många timmar kvar, dagen imorgon kommer bli den bästa i vårat liv :D eller ja sandras liv allefall. haha..

" ja de va jag som gjorde det, självklart va det jag som sa det för jag berättar ju allt för alla" JAA visst.
dream on baby.

Imorgon är det den här pärlans dag. <3

and life is good..

67 dagar till Magaluf. INGENTING!

nu är det sommar och livet är bara så helt perfekt, värmen solen kompisar killen grilla bada, ALLT är perfekt !
och de blir bättre. så mycket bättre. har så mycket planer i sommar..
var så glad bara att jag var tvungen att skriva :D

 i miss my lady.

going to town now with my girls, see you later bye <3

rehab

Vaknade nyss, inte helt utvilad efter gårdagen men det funkar .. blir en lång dag ida och imorgon,imorgon fyller mitt hjärta 18 år Sandra, och vi har planer för hennes dag kan jag lova så allt det ska fixas idag ska mötas upp i täby och senare in till stan för att möta Julia och Sk.. Men Lovisa kommer hit först så då åker jag och min underbara fru till täbban och sen vidare för att fixa de sista , jag vet att du vill veta sandra men jag tänker inte försäga mig.

Var ju på den där kursen igår för körkortsgrejen, ASSÅ HELT ÄRLIGT det var det värsta jag vart med om .. dom där 4 timmarna kändes som 10 timmar , både jag och Uffis höll på att helt ärligt somnade man nickade till typ 20 gånger då ögonen bara slöts ihop, väldig onödig process de där.. jag har ingen aning om vad process betyder men jag tyckte de lät bra i den där meningen hah
mötte allefall upp jennifer när jag kom hem runt halv 11 då vi drog till vårat hemliga ställe och hade ritualer och drack öl . haha jag älskar det, så sjuka , hahaha ni borde bara veta. jag vet precis vad jag vill offra allefall..
tänkte gå ut och sola nu passa på innan lovisa kommer och vi måste dra iväg .


jag har en date på fredag hihi :)

image140

sommaren är här

Hej å hå.
jag är så jävla glad, njuter fullständigt för vädret är ju så perfekt !!  visst mitt liv är inte på topp, men vädret gör så att man glömmer allt och bara lever för stunden.. för sommaren gör att man är så fri.. man kan bara göra va man vill speciellt nu när alla ha sommarlov och jag är ledig och jaaaaa allt är perfekt :D
har haft en jätte bra helg, i fredags åkte jag och Emeli till Sollentuna och mötte upp Alex, Matte och Jimmy.. satte oss i en park med musik, dricka, cigg och varandra .. det var jätte varmt till sent på kvällen men sen när det började bli kyligt förflyttade vi oss till ett berg och gjorde en brasa , åh.. missade sista bussen hem gjorde jag och empeli också så vi alla gick till en skola och åkte Linbana. haha så jävla kul.. det var en underbar dag.
vaknade däremot på lördagen vilket inte var helt underbart, jag hade inte sovit någonting för min allergi tär ju seriöst sönder mig, skulle ha varit barnvakt till Noah och Mira i stan men jag kunde inte, för jag mådde så dåligt att jag höll på att dö. åkte allefall hem och jennifer mötte upp mig, satte oss vid min pool och solade, i flera timmar det var hur skönt som helst åkte även till bergas badplats sjukt mysigt ställe :)  , Lovisa kom till mig senare på kvällen och drog till täby kyrkby till ett par kompisar där vi även tillbringade natten så kom hem på dagen, tog moppen och åkte på utflykter.. tog en trip till berga där vi käkade donken, bästa maten.. senare en trip till vallentuna för att köpa godis. och idag mår jag inte bättre kan jag lovar, hostan dödar mig , sakta men säkert ( vissa folk skulle vell dö av lycka om jag dog, för då är det ju fritt fram ) ska allefall möta upp Jennifer my dear och åka och bada och sola hela dagen låååång och sen bege mig hem för att gå på Körkorts kurs :D Wiee !

Här är bilder från fredagen ; mys


lägg märke till att hela min bh syns på sista bilden, jag ber om ursäkt , jag såg faktiskt inte det.. men varsågoda och titta. Puss på er alla

RSS 2.0