hur psykad får man bli?

Nu sitter jag här, Väldigt pigg faktiskt för att gått upp kl sju och kommit hem från skolan nu, det känns faktiskt bra, åh vad alla saknade mig (A) haha.. åkte till skolan för att få vara med alex så det så !
vi var iskolan till kl halv 3, vi har nämligen 20 st spanjorer som är och hälsar på från Lanzarote, så det va lit ekul att umgås med dom.. sen åkte vi upp till Mcdonalds och satt där i 2 timmar och åt och åt och åt och åt ! Träffade på Nicole gjorde vi också =) de va kul
igår åkte jag och Alexandra till mörby c och åte tacos och fikade, hhaha vi hade så jävla kul, trodde att vi var inne på ett kontor så vi smög men endå så var de bara en gång i centrum, haha .. åt en morotskaka, mums..
fasst den goaste var nog den jag åt som sandra tog med från sitt jobb..
allefall, sen åkte vi hem till mig och så handlade vi..
Senre på kvällen åkte ja och carro till mamma, lagade pizza och hyrde film som vi tittade på , det var mysigt !
var ett tag sen vi va hos mammsen.. och imorgon då, jaaa då åker jag till Gävle , fyy fasiken vad jag längtar.. det ska bli så otroligt mysigt..träffa min erika.. så länge sen.. så ska upp och packa nu , men tänkte att jag uppdaterar bloggen lite först eftersom jag är sämst på att göra de..

så fort min lilla Alexandra bäbis åker ifrån mig blir jagnästan tårögd.. jag vill ju va med henne HELA tiden :D hihi..

träffade på Lovisa häromdagen med, hon är hemma från Riga nu :D wie, var jättte kul och träffa henne så ska ringa henne sen så ska vi ha ett långt samtal och uppdatera helgen och veckan..  måste ju få veta hur hennes resa har varit <3

NÄE NU SKA JAG PACKA; FÖR NU FAAAAN KOMMER JAG ERIKA !!!!!!! :DDDDD
fuck you !" :D


image72
A + M

"Gävla" Stockholm

har börjat plocka fram väskan nu ska börja packa lite smått snart, åker till Gävle på fredag , det ska bli så kul och träffa Erika, har inte träffat henne på ett halvår !!! det är hemskt..vi har massa roliga planer , fast egentligen spelar de ingen roll om vi har planer eller inte, när vi e tsm kan vi hitta på vad som helst ..

har precis träffa Camilla också, pratade lite och sen följde hon mig till bussen med sin hund, så vi tog en liten promenad, det var mysigt..
är hemma nu, har läst en bok var så trött så var tvungen att göra något lungt men endå inget som fick mig att somna, så nu sitter jag bara här.. laddar ipoden och kameran till på fredag.. är några dagar kvar, men man kan aldrig börja packa för tidigt ;)

ska boka tågbiljetter nu, och sen bara räkna ner dagarna.. imorgon ska jag och Alexandra äta korv med makaroner och bada igen ! ja, vi är annorlunda men ack så söta ! ;D längtar....

haha JÄVLA "GÄVLA " STOCKHOLM!!

min söndagskväll

Hej !
är helt slut och sjuk, sitter och tittar på resor varje minut för att hoppas att dom drar ner på priserna ! haha, jag vill ju bara boka , jag är så inne på att åka två veckor , men victor är lite emot det , beror ju på hans jobb lixom.. men det skulle vara så skönt och få komma bort med min älskling i 2 veckor..

igår åkte jag och Sandra till Vallentuna och käkade Kina mat, jag har längtat efter det , det var hur gott som helst.. men eftersom ingen av hos har körkort och inge bussar går direkt från brottby till vallentuna så fick vi åka runt, vilket tog en timma istället för 10 min.. men vad gör man inte för kina ?
 vilket fall som helst så hatar jag en tjej som jobbar där, hon tog min mat innan jag var klar, bara tog den så då sa jag det när hon kom tillbaka att jag inte var klar då skrattade hon bara och så fick jag inte tillbaka maten? haha störd ! sen åkte vi hem till Sandra och åt morotskaka och tittade på singing bee, jag vart jätte irriterad på en tjej som var med där , usch .. ska lejja en mördare efter henne..gick hem runt 10 kanske, satte mig och ritade tatueringar, jag bestämde mig igår för hur min nästa tatuering ska vara, och vart.. den kommer jag verkligen bli nöjd med..

det är jobbigt ibland, men det funkar.. eller gör det verkligen det ?

Magaluf 184 dagar
Egypten 76 dagar

Jag saknar dig

1987'07'21 - 2007'09'04

Jag saknar dig min vän, det går inte att beskriva .. jag tänker på dig jämt och ständigt..
jag vet att du inte är arg för att jag inte har hälsat på, men det har varit för jobbigt.. vet att du är med mig endå..
på så kort tid blev du min favorit.

RIP Robert

image71


hallå där, köp blåbär

goddag
idag är det söndag igen, jag hatar söndagar, hela min vecka är fullspäckad med massa saker så det blir inte nån lugn och ro .. är trött efter helgen,  har haft en riktigt rolig helg med massor utav saker inblandat men är så sliten .. förkyld och trött..
sitter och tittar på resor med Victor nu, vi ska boka inom en kort tid, vi har ändrat oss, så vi ska inte till Spanien, vi åker till Egypten istället, lite roligare för victor har ej varit där så då blir det lite mer upplevelse.. kanske blir det tillomed 2 veckor vi stannar där, det är inte omöjligt.. längtar tills det är bokat och klart . datum är ju bestämt men vi ska barah itta en billig resa. fick precis reda på att victor fått ett jobb där de kommer komma massa pengar ifrån så snart dags att boka :D vi är hur glada som helst..

dom ringde inte från jobb intervjun dom så äcklena, jag kan inte rå för att jag är svensk och söker jobb i mitt eget land men får det inte b ara för att ni tror att ni är i irak typ :) jag är absolut inte rasist, men jag fick typ inte jobbet för att de mest var utlänningar där och för att jag va blond ! OKEJ !! jag är inte sur nej nej nej nej nej ..
ska på en till intervju på tisdag, men har ju inte världens lust.. men så får det bli , måste ha ett jobb.. eller nej, kanske inte..

i torsdags var jag med Alex, hon kom rätt sent, hämtade upp mig så åkte vi hem till henne och vände tillbaka efter en halvtima och åkte mot Vallentuna för att hämta upp Malin , vi skulle åka till Mcdonalds.. I bilen är jag och alexandra skit irriterade, inte på varandra men allt annat för att vi är så jävla hungriga, och så fort vi kommer in på maci svullar vi oss, plus menyer + efterätt och milkshake, och allt du kan tänka dig på maci, haha det var gott kan jag lova!
 på fredagen åkte jag med malin tidigt hem till henne, vi mös och det vart en helsjuk kväll, Alexandra kom dit men vi åkte hem  mitt på natten var hemma vid 4 och vaknade vi halv 10, jag är sliten.. sen kom victor och hämtade mig hos Mattias i sollentuna och så bar det av hem mot pizza! Mums..hade en mys dag med victor igår och hade saknat honom enormt nu när vi vart i från varandra i 2 dagar ^^

ska på restaurang med Sandra ikväll, vi ska äta Kina mat, det ska bli vääldigt gott ! vi har längtat efter Kina !!!

Mira, mitt barn, tack för att du klarade dig, tack för att du ännu lever , trodde det var slut :( <3 det gjorde ont.. jag älskar dig..har nog aldrig varit så rädd...


Magaluf 185 dagar
Egypten 77 dagar

varför ska alla dö?

jag tycker Heath Ledgers död är otroligt hemsk, han var inte min favorit och ingen jag kände men en person som man ändå inte kan hålla sig ifrån att bli lessen, jag hatar döden, jag är så trött på döden.. vila i frid.

har tillbringat dagen med Malin, åt frukost med henne kl halv 10, plockade fram allt möjligt gott så det var en superbra start på dagen..var med henne igår också och mös.. det var verkligen kul..
kom precis hem efter en halvtimmes promenad, var skönt fick lite ont i örat bara som vanligt.

igår åt jag middag med mammsen och pratade lite, det var mysigt.. sen körde hon hem mig och så sov jag hos victor, men han skulle upp tidigt att jobba så vaknade lite senare och gick till Malin som sagt..
idag ska jag träffa Alexandra, eller ja ikväll.Hon jobbar just nu sen ska hon hem och hämta hunden sen kommer hon till mig och så åker vi till berga och lämnar Donna =) sen får man se va det blir för snusk.. vi har ju våra planer.

imorgon ska jag med Malin till hennes nya lägenhet, det ska blir VÄLDGIT ROLIGT! hahaha, sen blir det lite andra planer..käka lunch i stan och så blir det nog också...

skriver kanske senare, vill bara gå och duscha nu :p
KRAM

allt och ingenting

nu har jag varit dålig på att skriva så nu tänker jag uppdatera sen i Lördags.
i allefall, Lovisa kom till mig i lördags och vi hade världens mysigaste och roligaste dag, käkade middag och bakade massor utav gott, undrar om man inte ska öppna ett cafe? vi bakade djävuls horn och kladdmuffins.. kommer bilder längre ner, vi tittade även på Creep och vart helskrämda och ja, det var så äckligt..busade som vanligt massor och Ingemar gav vi en signal också :) haha, jag tycker så synd om dig.. <3

söndags fyllde morfis år, så jag och victor gick hem till mormor och morfar på fika, var jätte mysigt. har saknat dom något otroligt. grattade morfar och sen gick vi hem, övningskörde med uffe, då ringde dom från ett jobb jag ansökt till och ville ha mig på intervju, jag blev så glad :D så åkte dit på måndagen, ligger i Kista och blev väl emottagen, fasst aa dom flesta som jobbade där verkade hata mig men chefen var allefall snäll :p gick bra, så nu väntar jag på samtal ifall dfom vill ha mig eller inte, dom skulle ringa i slutet av veckan.. på måndag morgon ringde förresten ett till jobb som ville ha mig på intervju.

igår , tisdags, skulle jag ha gått på en till Intervju+ kurs samtidigt.. skulle hållt på från kl 17 -20.30 .. men vi böt den tiden till nästa vecka , så där hoppas jag att det också går bra om jag inte får de andra jobbet, är lite nervös ..
på kvällen igår käkade jag och victor middag hemma hos Uffe och Patrik, wok med massa olika tillbehör och efterrätt. Hann även kolla resor till mig och victor och det är snart dags att boka, början av februari senast..
tittade på bilder från när uffe var i sydafrika, man blev ju ganska sugen.. det såg helt underbart ut.. kom hem runt halv 12 då jag och victor slängde oss i sängen med filmer och vatten ;D haha var så mätta efter middagen..

vaknade imorse, skulle gått över till Malin direkt som är hemma den här veckan :D men hon skulle precis åka och handla mat, så jag ska dit om någon timma eller så, det ska bli så otroligt kul att va med henne, har inte varit med henne på hur länge som helst , alltså inte träffat henne.. har saknat henne otroligt.. men mötte allefall henne en snabbis när jag gick hem för att hon stod vid bilen så då fick jag säga hej allefall, så skulle hon titta på min förlovningsring . ne vet ni vad hon gör då? HON SLÄNGER DEN I SNÖÖN PÅ MARKEN!  ahahhaah, så gör man inte!! ne men hon tappade den när hon skulle ge mig den, men det är okej ! haha
är hemma nu , tänkte gå och dusha fixa iordning mig lite och sen bege mig över till Malin .. Ikväll ska jag vara med victor och äta godis och se Supernatural, boxen är snart slut så behöver ringa julia om den nya boxen ! besatt!

imorgon ska jag ÄNTLIGEN få vara med Alexandra sen hon kom hem från Thailand, har inte vart med henne , bara i skolan och så, men imorgon blir det täby och sen mys hos mig.

på fredag åker Sofie till Spanien i en vecka och Lovisa till Riga i 4 dagar ! :( jag  kommer sakna dom jätte mycket, och är lite avis på dom att dom ska få åka men de är dom värda !

här är Lovisas och min lördags svull kväll :

 + massa annat !
 puss

Hej !

Hej! gud jag har massor att berätta..
jag ska på två st jobb anställnings intervjuer, en idag och en imorgon, är så himla glad !
hoppas du gillar mig  och jag får jobben annars blir jag lite besviken men men. är lite nervös. ska dit kl 7 ikväll och imorgon kl 17 -20.30 .. iih :D egna pengar, najs ! jag återkommerl ite senare om hur det gick och så, ska berätta om helgen också men orkar inte nu, skriver sen




Magaluf 191 dagar
Spanien 83 dagar

HELSKÖN KVÄLL! HAHA

började då med en liten middagsbjudning från mig to my girls =)
blev pasta bolgonese med bröd och allt möjligt, dukat festligt hade jag gjort också haah.. jätte mysigt
dom kom vid halv 7 och vi satt vell hemma hos mig ett bra tag och bara pratade och skrattade, sen åkte vi och fikade """"""""""""""" , allefall på vägen hem hoppade vi av tåget i täby så tog 676 hem.. men stannade först på Oriental house, eller va fan de heter, där sandra tog sig en lite KEBAB ! jag hatar kebab, jag har aldrig smakat på det och kommer aldrig smaka på det..ruttet kött typ..
aja, sen insåg vi att vi hade en tur dag, varje gång vi chansade på bussarna kom dom precis när vi kom , så vi tänkte att vi måste skrapa en lott, och vi vann :D vi vann 20 kr. haha vadå turdag lixom .. haha
lite häftigt va? 

skulle ha sovit hos Sandra jag med men icke, ville sova hema, alltid skönast i sin egen säng =) Mihi!
godnatt nu allefall, puss

det börjar sakta glida iväg, och fan va jag inte vill det 

waiting for my girls

ska äta middag med dom , och jag har en spännande överasskning till dom, ( låtsas att dom inte vet )
men aa, bye

Fredag!

nu är det helg igen, saknar mina gamla helger, alltid var det något vi gjorde.. och jag saknar sommaren alla dagar på min veranda, hehe gjorde inget annat.. jag ska ju få vara med min trio idag.. och det har jag saknat något otroligt, har varit lite strul några dagar och vi har inte setts, så det ska bli otroligt mysigt..
men ja, som sagt saknar sommaren och hösten.. men nu är vi på väg mot våren och jag hopps att allt blir bättre så vi kan fortsätta som vi gjorde förrut, :)

kom precis hem ifrån victor, vi hyrde Rosa igår, haha jag är helt förälskad i henne, hon e så jävla söt.
köpte pizza och godis från min älsklings godis affär i åkersberga, jag vet att alla ni tänker ; men ååh, de är skit dålig affär eller nått sånt , MEN JAG jag älskar godiset där, köper alltid minst en full påse därifrån, gud så gott.

fick träffa Sandra en snabbis igår, men hon var med jocke så hon var tvungen att springa in direkt igen, men fick allefall träffa henne, huvudsaken det, och idag ska jag få träfffa både henne och Lovisa ! :D vi ska till ett Cafe där dom brukar åka till, Cade 60 heter det, så nu får jag också för en gångs skull följa med och se vad det är för mysigt ställe..sen får vi se va vi hittar på , har ingen aning om va de är för planer förutom cafet,,
skulle ha mött sandra och Lovisa i täby idag kl 3, men tror inte jag orkar det.. sov ganska dåligt inatt pga att victor tog mitt täcke hela tiden och sparkade ner sitt eget på golvet, nej han är inte normal..

jag saknar Erika också något otroligt.. de va så sjukt länge sen ja träffaed henne nu, va kan det var typ 8 månader..hur kan det bli så ? :( vi bor  ju bara 2 timmar ifrån varandra.. ska försöka åka upp till henne någon helg snart, behöver lite Erika energi . och hon kanske känner sig lite ensam där, hennes föräldrar har flyttat till Chile, så jag ska nog åka till henne och ta hand om min sötnos..

ska gå och dusha nu, sen bara ta de lungt =) PUSS

image66 mina

Dagens alltiallo

Dagens humör: Irriterad
Dagens borde: har redan gjort det jag borde
Dagens frisyr:  självlockigt
Dagens klädsel: Svarta strumpbyxor, hängselklännign brun
Dagens planer: kvällens planer rättare sagt, va med victor
Dagens materiella vill ha: mina kläder jag har bestämt
Dagens längtan: till spanien och magaluf
Dagens beroende: Lypsyl ( alla andra dagar med )
Dagens tråkigaste: att jag är så otroligt irriterad
Dagens personer: Victor och Lollan
Dagens irritation: ÅH GUD ALLT!
Dagens låt: curly sue - takida

RESA!!

Magaluf 195 dagar
Spanien 87 dagar

äntligen en ny dag

jag är på bätte humör idag, trött...
hade en hemsk mardröm, varrför drömmer jag alltid om just sånt där ?
det är inte så konstigt att jag känner som jag känner.. äh

somnade tidigt igår, jätte skönt.. så vaknade av mig själv vid 7 :p vilket var mindre roligt.. ska ju endå inte åka någonstans, men snart kommer victor , han skulle komma så fort han kunde, skönt ..

har inge o skriva, fick ut allt igår, tre inlägg på raken, aa där har ni något att läsa, tjo

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jag är så jävla irriterad , på så jävla dåligt humör
fattar ingen nått eller?
"vadå behöver du mig ?" ?NÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ INTE ALLS , försöker bara skrika ut det påa lla sätt.-
EXCUSE MEEEE!!

"vadå, jag är 5 meter ifrån dig, MEN JAG ORKAR ITNE !!" HAHAH OKEEEEEEEEEEJ
"nej jag orkar inte ställa uppp"
"nej jag har annat för mig"
"nej jag känner inte för det idag"
"nej jag fattar inge, för jag suger kuuuuk :)"
säger ni

låt mig förfan bara vara om ni inte fattar mitt rop.
tro inte att de hjälper jävla idiot äcklen..
LÄS, TA TILL ER, LYSSNA P ÅVAD JAG SÄGER! se fan till att lära känna mig ordentligt, för det gör ingen, ni känner inte mig ens till 2 procent,?
ne men dra då ; TJA

är så trött, jg ska flytta till Irak, hej svej

Det här är äkta

öppnade min mejl en dag och hade fått ett mejl från alexandra, jag blir tårögd varje gång jag läser;


Du är nästan för underbar för att vara sann! En sån människa som du får egentligen inte vistas på denna jord för vet du hur många människor som mår dåligt över de, för att dem e så fruktansvärt svartsjuka! Men de är en sak ja e så ÄCKLIGT stolt över, som jag verkigen kan sträcka på mig för, verkigen kolla ner på folk, de e för att du e MIN kompis! och ingen kommer någonsin kunna ta dig ifrån mig!

Visst vi har bråkat, vi har haft våra stunder, men banden är som gummisnoddar, dem töjs ut men åker mkt snabbare iihop igen, för vi e menade att vara en!
Utan dig finns det inget mig... Om du skulle hoppa så skulle jag be om att få hålla din hand, de e bara så, skulle du springa så skulle jag springa efter, skulle du skjuta dig själv skulle du få skjuta mig först. Du är ju faktiskt min gatulykta, du gör tammefan inte vägen kortare men du gör den mycket lättare att gå hehe^^

De finns en liten osynlig gnista mellan oss. varenda gång jag ser dig börjar jag le, varje gång jag hör din röst blir jag varm. En blick säger verkligen mer än tusen ord mellan oss, våra blickar förstår verkigen varann. jag kan se om du e lesssen, jag ser när du har nått 'bus' på gång, jag ser när du bara vill försvinna och jag ser när du tkr att någon spydig komentar eller blick skulle behövas de e det som e så grymt skönt med dig haha! jag märker på något sätt med dig hur du tkr jag ska bete mig därflr ryker vi inte ofta ihop!
Du är verkligen de bästa jag har, du förstår mig, du vet saker ingen annan vet, jag har ett sånt förtroende för dig så de spåelar ingen rol om jag tänker på nått ja inte vill berätta så kommer de ut ändå, inte genom min utan genom mitt hjärta...
Nu får jag tårar i ögonen, det känns inte som jag får fram allt jag vill och på det sätt jag vill, men jag försöker... Jag försöker få dig att förstå vilken inverkan du har på mitt liv varje dag, varje minut, varje sekund, varje andetag!
Med dig vid min sida känner jag mig riktigt stark och vill därför göra allt för att ge min styrka till dig när du mår dåligt för jag vet att bredvid dej ökar den ändå så lite styrka till dej när du känner dig som värst gör inget!
du nåste minnas att du e min soltråle och du får mig verkligen att le och skratta, få mig lycklig!
Nej nu ska jag kanske sluta försöka, har ja lyckats förklara så har jag lyckats men kärleken till dej e så stor så de e svårt att förklara, de finns lixom inte ord!
Okej, vi tar den kortfattade förklaringen!
Du e helt jävla underbar och fantasktisk. du får mitt hjärta varmt av lycka och glädje, du e de bästa jag någonsin haft och har och jag älskar verkligen dig utav hela mitt hjärta och klarar mig inte utan dej, så e de bara!

Tack att du finns...

En sak e säker

1. vi kommer aldrig lämna varann
2. vi kommer ALDRIG lämna brottby helt (vår ungdoms uppväxt)
3. Vi ska uppleva allt tillsammans, kärlek, tårar, skratt, barn, giftermål, bråk, fyll helger, hat och, jaa, allt!

Jag skulle så gärna vilja sitta med dig där sen, gammal, pansionerad och bara prata om allt som hände,
åka tillbaks till alla platser, tillbaks till brottby, tillbaks till huset dr ja deckade jaa tillbaks till alla ställen som
fått vårt liv så annorlunda!

När jag kommer hem ska jag supa sönder med dig och gänget;) jag e så SJUKT fest sugen, en riktig jävla hedlig svensk FYLLA! haha
Usch jag låter som en alkis men vadå, e ja de så e de ändå dej jag kommer sitta på plattan med, med skitigt hår, dåliga tänder och ölburken i handen;) hahah!

Nej me seriöst, det finns alltid någon, eller oftast någon man sitter där med sen i soffan i sin lägenhet/ villa och går igenom allt som hände, som
man hör alla vuxna göra nu me sina gamla vänner och jag vill att du ska vara min vän som jag delar minnena med, går igenom
alla misstag och allt som hände när man var ung..

sorligt.

idag återvände jag till skolan, var mycket lycka och mycket sorg !
kändes underbart när jag väl var där , fick träffa alla mina vänner och de vart så glada , jag fick träffa min klass, MIN KLASS!!! mina vänner... har inte skrattat så muycket på ett bra tag som jag gjorde idag, och de va väldigt jobbigt också, sitter här med ångest, jag vill inte lämna min klass.. jag trodde de skulle kännas bra att åka dit och de gjorde de, men endå känns det bara värre. vill inte lämna dom.. ropar inte ens upp mitt namn nästan längre.. jag tillhör inte den klassen längre, min klass. och det känns så jobbigt, satte mig på bussen hem , alexandra sjussade mig till Ledinge, när hon gick och jag satte mig på bussen , och vi hade lämnat av sofie i n-tälje, blev allt så jobbigt.. jag träffar inte dom Mån- Fre längre som jag gjorde förrut, blir alltför Oofta :( kan inte förklara , men de här har varit den lyckligast och jobbigaste dagen på länge..
känner mig ensam, vill inte lämna den plats jag varit så lycklig på egentligen, men jag måste ju, klarar ju inte skolan just nu.. de här är jobbigt.. och inte på de sättet " åh så jobbigt de är at byta skola " utan verkligen gråt känsla, im gonna miss you all... vet inte när jag kommer tillbaka till skolan heller.. men sofie och alex träffar jag ju endå, men det är verkligen vi 3 och oftast blir de bara så i skolan :( aj, de gör ont.
behöver någon som är med mig nu.


alexandra kom ju hem igår, helt ljuvligt. hon var super brun och jätte fräsch..hon hämtade mig i morse med bilen och så åkte vi till skolan och sen efterskolan åkte vi 3 upp till maci och käkade sen bar det avåt hem, hare bra

jealous ?

varför är man svartsjuk på sånt jag kan bli ?
jag tror att de är så för alla vänner.. men jag känner ett  stick i hjärtat så fort detta händer, känner mig bortglömd
men vet att jag inte är det, känner mig bara lite ensam..

de är ju dom bästa, hur kan jag då få så ?
äh, ni som läser fattar itne va jag pratar om :p
så tja


you gonna miss me when im gone

mycket skratt

hade en väldigt bra dag igår..
vaknade, skulle ha gått till skolan men inte kom den jävla bussen , så jag gick hem igen till Victor.
kl 2 åkte jag och victor till Mörby c för att käka lunch med Lovisa, hur mysigt som helst.. hade lite problem med att betala parkerings lappen bara, haha hur många minuter får man för 6,50?
åkte senare vidare på möte, gick hur bra som helst, kunde inte hålla mig för skratt men de gjorde inte så mycket, blev glad av va de andra sa om mig på mötet.. nu känns allt mycket bättre..
Sen åkte jag , Lovisa och Victor till vallentuna och köpte kina mat och handla godis, haha och jag skämde ut dom så himla mycket " hallå vallentuna, var fan är guzzarna ? " HAHAHAHA, men jag vet att dom älskar mig endå
hade singstar i bilen också, tappade rösten och tappade andan av allt skratt

sen bar det av hem för att titta på idrottsgalan, det var ju lite kul, haha älskar programledaren ;D han får mig vekrligen att skratta, min humor exakt.

idag kommer alexandra hem ! det värker i hjärtat av saknad, min andra halva kommer bli hel imorgon för då ska jag träffa henne ! min halva + hennes halva = hel !!! fasst kommer ju inte vilja gå brevid henne, hon kommer ju va äckligt brun kommer se blekfis ut.. men de gör inget, bara jag får va med henne, en månad? de är ju för mkt att av ifrån mig, så välkommen hem alexandra!!! om några timmar  ;P

idag har jag och victor 9 månader , underbart <3
jag älskar dig.
han har en överraskning till mig (A) wie

Magaluf : 197 dagar
Spanien : 89 dagar

bye bye

städdag!

nu har jag absolut ingenting att göra så nu skriver jag här endå, ska försöka göra ett långt inlägg så du har något att läsa på rasten Lina ! haha

allefall,
har städat och möblerat mitt rum i 3 timmar idag, förstår ni hur hemskt jobbigt det var?
helt själv gjorde jag det också, bärde sängen , soffan allt möjligt.. dammsög och tvätta golv, så det är skitrent nu! känns så bra efter.. ska börja måla där inne nästa vecka.
hittade en påse med kläder jag lagt undan för kanske ett år sen som jag tyckte var fula då, men nu tyckte jag att dom va skitsnygga, så klämde in lite saker i min garderob ! fränigt
jag är inte riiiktigt beredd att gå till skolan än, de är fan ett stort steg, tänk dig att gå tillbaka till jobbet när du varit sjukskriven i ett halvår! det tar ju på en.. onsdag är det allefall bestämt att jag ska dit, 10.30 möte med Syv.
men varför måste jag dit innan? näe, ingen anledning, Sofie hoppas jag på att få träffa endå, och Alexandra kommer jag ju få träffa på onsdag.. hm, skolan är inte riktigt min grej..
har förästen sökt jobb idag, massor utav olika , ska även lämna ut massor utav CV:n, i really need a job.
om någon har ett litet tips på ett jobb så kan vell denna någon säga det till mig?

kan ju inte gå en hel vårtermin hemma och slasa i huset ?
nej, nu ska jag skärpa mig sörru.. jag får ju lixom välja, skola eller jobb ?
och man väljer ju jobb.. så jag ska kämpa tills jag har de där jobbet så jag slipper skolan.
fasst kommer ju sakna mina klasskompisar såklart :( Helen, Nicole, Emeli och ALLA ANDRA !

jag funderar på om jag ska sätta mig och titta på en film och käka godis, eller om jag ska ta en promenad med min musik och mina cigaretter :p ett mycket svårt val .. blir nog film , är slö idag.

btw, på tisdag har jag och älskling 9 månader .
och den 24 Januari har vi varit förlovade 1 månad <3 jag älskar dig

trött

jag har typ tröttnat på att skriva blogg, förrut tyckte jag det var skönt att bara skriva och få berätta om de jag gjort och sånt ,men nu är det nästan jobbigt att uppdatera och skriva.. men försöker skriva lite endå, inte för att det verkar som att någon tycker det jga skriver är intressant, de gör det ennu tråkigare.. men men , ni som läser ska vell få läsa lite..
orkar inte skriva nu,

Magaluf / Nedräkning 1  : 199 dagar kvar
Spanien 91 dagar


ALEXANDRAS HEMKOMST 2 dagar !! <3

me and my girls

Hallå!
jag hade en perfekt dag igår..
mamma åkte iväg till min syster so i get the keys till hennes lägenhet.. mm..
jag Sandra och Julia åker såklart dit och har världens roligaste och mysigaste kväll, jag orkar egentligen inte vara med dom för jag skrattar tills jag spyr ! haha!

vi lagade god mat ( kyckling med fajita sås och pasta ) , poppade popcorn i kastrull,g ick jätte bra även om vi trodde att det skulle börja brinna, lite sega blev dom i början men sen jätte goda..
Julia hade tagit med sig Supernatural , så vi tittade på några avsnitt och var vettskrämda när vi åkte hem därifrån på natten.. vi skulle ha sovit över men vi avstod från det! är man rädd så är man. haha
vi spelade spel också, jepordy.. jag och Sandra tävlade mot varandra, INGEN BRA KOMBINATION, man vet aldrig när det blir bråk, haha .. jag och sandra är inte menade att tävla emot varandra..<3

somnade vell runt 2 när jag kom hem, satte mig och ritade lite först , sen somnade jag .. lite ensamt utan victor såklart men de gick som en pumpa på en strumpa ;D

idag är det endast 200 dagar till vi åker till Magaluf! det måste ju firas..
och endast 92 till Spanien, im so excited!

ska äta frukost nu, sen kommer victor. puss

är inte livet underbart?

godmorgon alla slöfockar, själv har man varit vaken sen 8 imorse! moha!
jag har missat massa dagar att skriva, lite sorligt men självklart så ska jag berätta om onsdag och torsdag.
allefall, på onsdag vaknade jag hemma hos Victor och vi gjorde våfflor till frukost, åh var jätte gott.. var så länge sen jag åt det och så hade jag sirap på .. haha ni kanske tycker de låter äckligt men fy va gott de är!

åkte med mamma till Mörby C en stund, tråkigt centrum men endå lungt och skönt, köpte lite saker som jag behöver, käkade taco bar och vi gick och luktade på perfymer, både jag och mamma älskar Cat deluxe / at night.
på kvällen hyrdej ag och victor några filmer och spelade spel med C & V .. mys

dagen därpå ( igår alltså ) fyllde mami år :D Grattis !! <3
vi åkte hem till henne och åt tårta och spelade spel, sen bar det ut på restaurang, var vell kanske inte det godaste men hon ville äta där så .. har lite bilder, men orkar inte lägga ut dom, dom finns på facebook...vi hade allefall mycket roligt och skämde ut oss hela familjen.. Det var jag mamma Victor caroline och victor som käkade..

idag är det fredag och jag är trött och på dåligt humör , irriterad på allt och alla.. så låt mej va bara, ska inte göra något idag, jag orkar inte, ska bara vara hemma själv och gråta över mitt sorgsliga liv ;D nej, de ska jag absolut inte göra, jag ska ut och demonstrera i Brottby, va tycker ni om det ? vi ses på stan!

tänkte åka till skolan ida, men eftersom mina två älsklingar inte var där så tyckte jag inte att de var någon ide, men sen fick jag reda på att Sofie var där :( åh, så jag gick miste om en dag med henne, jag hoppas på att få träffa henne ikväll!
och vet ni vad, sen på tisdag kommer alexandra hem :O EAAJ, de går inte, hon har varit borta för länge nu
men på onsdag så hoppas jag på en liten date med henne !
fasst har egentligen inte träffat Sofie på lika länge :( det är lite sorligt de här med att jag ska sluta.. <3 but i love you anyway !

i wish i was with you


Spanien 93 dagar
Magaluf 201

resa

Magaluf - 204 dagar
Spanien - 96 dagar

det finns inge positivt med vintern

jag kan räkna upp hundra negativa saker, börjar med några;
snö, kallt, vinterkräksjukan, förkylning, jul, finns inge att hitta på

jag hatar vintern.
Victor och jag ligger magsjuka hemma hos honom, skit kul
skulle ha gått till skolan idag egentligen, men var vaken hela natten så de va inte direkt nått som jag orkdae göra. 
ska allefall till skolan imorgon antagligen,första gången på typ flera månader, haha alltid lika skumt att komma dit, känns som om man är första dagen på en ny skola typ..

Alexandra kommer hem om en vecka !! det ska bli så skönt, en månad harhon vairt iväg nu..
men sen så åker ju Sofie iväg i en vecka den 25 ! :( fan va alla drar ifrån mig :p
saknar båda mina änglar...

i söndags kom Lovisa till mig, vi hade mys kväll med Lindsay Lohans nya film I know who killed me
den var faktiskt riktigt bra, hade inte kunnat tänka mig Lindsay i en rysare/thriller men hon spelade skitbra, skrattade mycket i filmen också, Lovisas och min humor. Åt god mat och grönsaker med dipp och chips och allt möjligt, sen blev det sängdags och fyfan va vi skämde ut oss....de gör vi alltid,haha men men, jag älskar ingemar.
jag och Ingemar.. " sa du mus ? " DUDUDUDUDUDUUAUADUDUDA (8)

ska krypa ner i soffan nu med min sjuklingspojke <3
bye


Vinterlov över..

hallå,
grattis till Sandra som fyller 18 idag<3
och Denise .. Grattis sötnosar.

lung och skön helg, imorgon börjar skolorna för de flesta, men för mig på tisdag. hihi..
tror allefall jag ska dit och plugga lite kärnämnen så jag slipper göra dom i 1an sen. usch, orkar inte åka dit och hem, så jobbigt att ta sig dit...men med musik på bussen så blir allting bra !


hm, har inte så mycket och skriva.. börjar få ont i halsen nu, men det är klart .. man ska vell aldrig få vara frisk antar jag...

skrev fel igår, jag skrev att det var 206 dagar till Magaluf , men de va 207  och idag 2060 :D haha.. viktigt att hålla koll på dagarna noga..
och 98 dagar till spanien!! längtar

besvikelse

hej , har sovit ut och jag mår jätte bra idag..lite förkyld fortfarande men pigg som en ärta ! känns skönt efter magsjukan och förkylningen..så idag ska jag nog bara ta det lungt för att låta det stanna där.. men nu är det då såhär att Sk fyller 18 imorgon och idag ska vi fira henne, så det är ju något jag verkligen vill, men tror icke att jag orkar...jag får vell fira henne nere på magaluf, haha ! för det är ju faktiskt bara 206 dagar kvar tills planet drar iväg =)

allefall, igår käkade jag och Lovisa middag hemma hos Sandra och självklart efterrätt som jaag tagit med mig ;D
vi åt upp en hel kladdkaka själva.. de är faktsikt lite äckligt..
senare gick vi över till Anna och Julia och spelade spel, haha det var skit kul.. vi spelade Absolut Överens och Med vilda gester.. mycket kul. sen gick jag och Lovisa hem och "sov", HAHAHAHAHA jag älskar oss? ingen vet.. har nog aldrig skrattat så mycket.

och nu är det ju såhär då , att min storasyster och hennes kille ska gifta sig i sommar :D han friade på nyår.. jag är så himla glad för deras skull, har verkligen sett fram emot det, men.... bröllopet blir den 9 augusti, dagen jag åker till Magaluf... :(:(:( de fanns inget annat datum ledigt med allt dombokat in och nu får jag inte vara med på bröllopet..
aja, hoppas på att de finns en annan dag ledig förtuom den 9-16 augusti...

nu börjar nedräkningen till Spanien
99 dagar kvar !!

åh, jag älskar att vara sjuuuk

igår va nog den värsta dagen hittils, jag gick ju som sagt upp kl 7 hos victor men sen somnade jag om och sov till Kl halv 6 på kvällen, jag vaknar av världens illa mående , och huvudvärk och alla värker du kan tänka dig.
kan inte röra på mig, för då spyr jag...så jag låg där men tog mig upp en stund senare, mådde så illa..
ja, ni kan ju tänka er vad som hände senare också, jag älskar att vara typ magsjuk :) det är så kul, man mår så bra.. och plus på det så är jag jätte förkyld och allt.. aja, jag hoppas det blir bra snart..
mår allefall bra idag, så Lovisa ska komma till mig! åh, saknat henne..

nu ska ni få höra, jag har rökt en cigg på 3 dagar !! :D hoppas att jag kan sluta snart, för jag har inte råd och man blir bara sjuk av att röka, så nu hoppas jag att det går bra!

på söndag fyller Sandra Sk år, 18 :D grattis i förskott !

208 dagar Magaluf
100 dagar Spanien

vinterland

godmorgon..
är vaken äckligt tidigt, men jag sov hemma hos victor och han skulle till jobbet så jag gick med honom hem i det äckliga snöovädret.. hemskt, så nu har jag astma och håller på att dö av köld och värma samtidigt..
kunde ha sovit kvar till allefall halv 10 för sen ska ja iväg, men kunde inte somna om när victor gått upp, så jag gick upp endå..
varrför kommer snön nu lixom?hade varit perfekt om den kom i början av december och hann smälta bort till Januari så att man kunde börja se fram emot våren, men icke sa nicke.. nu börjar vintern om, så det är bara och ta emot det vita..kul

allefall, min nyår.. vart ju himla trevlig, fick vara med dom jag ville så va vi än gjorde blev nyårsafton perfekt.
vi åkte först hem till Persi, dom förade lite där och sen skulle det tydligen bära vidare, men vi drog hem till mig istället där sis hade fest, vi livade upp stämmningen och satte igång dansgolvet ;D blev riktigt kul till slut.
men stackars syster hade öroninflamation..
vid halv 3 drog Sandra & Lovisa, Carros vänner var kvar, men jag orkade inte längre så jag försökte sova i min säng, men nej, världens högsta musik var på till kl 5 på natten, jag låg där med världens huvudvärk och det gjorde ju ingenting bättre med den höga musiken. och folk var vakna till 8  på morgonen typ, usch hemskt.. folk röck i min dörr och trodde dom skulle sova där, så jag var GANSKA trött dagen efter...

fyrverkerierna vara i allefall hur fina som helst, och det var så mysigt att stå med alla och säga gott nytt år..<3
förutom att man såg typ inget för världens största snöflinger kom ner och landade rakt i ögonen, skönt..

dagen efter kom  VIctor hem till mig, vi hade verkligen jätte mysig dag, kollade massor utav filmer och åt gott gott! 

image58 


lite bilder från nyår ;


VI TRE ALLTID , ÄLSKAR ER

  1. Jag & Lovisa
  2. Lovisa , Persi & Sandra
  3. Sandra, Lovisa & jag
  4. Jag
  5. Sandra, jag, Lovisa
  6. Sandra & Lovisa

RSS 2.0